Actueel

Bekijk ons laatste nieuws

Nabehandeling & transport – Voor totale ontzorging

Nieuws

“Ja, zelfs dat doen we nog als onze klanten dat willen. We verzorgen ook de nabehandeling van de producten en het transport voor onze klanten. Wij willen onze klanten compleet ontzorgen en van een totaalpakket voorzien zodat u enkel nog de eind assemblage hoeft uit te voeren.’’ zegt Dennis Meulman, werkvoorbereider bij Keizers Metaal.

Lees meer 08 december 2021
Keizersmetaal gecertificeerd laswerk op maat

Gecertificeerd laswerk op maat – hoe gemakkelijk wil je het hebben?

Nieuws

Wij waren al trots op het laswerk dat we voor onze klanten maken. Maar nu we gecertificeerd zijn volgens ISO 3834 en NEN-EN 1090 zijn we supertrots. Aan het woord is Dennis Meulman, werkvoorbereider bij Keizers Metaal. “De klant levert zijn tekeningen aan en wij maken het. We werken met diverse materialen en lasmethodes. We denken mee, zijn oplossingsgericht ingesteld en kijken samen met de klant naar het beste resultaat. We ontzorgen de klant en leveren een totaalpakket: snijden, kanten, buislaseren, samenstellen en aflassen. De klant hoeft het alleen nog maar te assembleren. Daarnaast zijn we sinds kort ook nog eens gecertificeerd. Hoe gemakkelijk wil je het hebben?”

Lees meer 24 november 2021

Wij verkopen geen ‘nee’ en dat maakt het werk zo leuk

Nieuws

“Bij Keizers Metaal maken we op het gebied van metaalbewerking alles wat de klant wil. De klant levert zijn tekeningen aan en wij maken het. Wij werken met alle materialen en lasmethodes en denken overal in mee en proberen een vraagstuk van de klanten om te zetten in een passende oplossing. Dat maakt mijn werk iedere dag anders en daarom vind ik mijn werk zo leuk”. Aan het woord is Dennis Meulman, werkvoorbereider bij Keizers Metaal.

Lees meer 01 november 2021
QFI Toepassingen KeizersMetaal

“Keizers Metaal, uitbreiding capaciteit en mogelijkheden nabewerkingen”

Nieuws

“Nieuwe Q-Fins F1200 (2x) en F200 XL voor ontbramen, afbramen, slijpen, kanten breken, slakken verwijderen, oxihuid verwijderen en lijnfinisch aanbrengen.”

Lees meer 20 augustus 2021
Steggink Metaal samenwerking

Steggink Metaal is ijzersterk in buigen en lassen

Nieuws

“Keizers is een gewaardeerde partner van ons. Ze hebben korte lijnen en denken in oplossingen. Ze komen hun afspraken na, denken goed mee en hebben korte lijnen.” Maiko Rademaker, bedrijfsleider bij Steggink Metaal

Lees meer 20 augustus 2021
Partner Omori Europe

Verpakkingsoplossingen van Omori Europe

Nieuws

“Keizers is een betrouwbare partner van Omori Europe. We waarderen het persoonlijke contact, de kwaliteit is goed en ze zijn heel snel.”

Lees meer 19 augustus 2021
Speeltoestel partner Yalp

Speeltoestellen van Yalp

Nieuws

“Keizers Metaal is een veelzijdige, betrouwbare en flexibele partner van Yalp. Wij waarderen het persoonlijke contact en de goede advisering.”

Lees meer 19 augustus 2021
Elvis Euverman

Maak kennis met Elvis Euverman

Nieuws

Elvis Euverman is bedrijfsleider van Keizers Metaal in Haaksbergen sinds de overname van het bedrijf door Dennis Grolleman. In de periode van 2015 tot heden heeft Elvis met zijn ervaring en hands-on mentaliteit een enorme efficiencyverbetering weten te realiseren binnen het bedrijf.

Lees meer 19 augustus 2021
Betrouwbaarheid leveren

“Keizers investeert in leveringsbetrouwbaarheid”

Nieuws

“Met uiterste zorgvuldigheid wordt er bij Keizers gewerkt aan de te leveren orders. Maar waar mensen werken, worden ook fouten gemaakt. Keizers investeert daarom in een nieuw eindcontrolesysteem.”

Lees meer 19 augustus 2021
KeizersMetaal lassen

“Keizers Metaal, van laseren tot subsamenstellingen, dit is uniek in de regio”

Nieuws

“Keizers Metaal speelt in op de behoefte aan het uitbesteden bij productiepieken binnen bedrijven of op bedrijven die er voor kiezen om het produceren uit te besteden en de focus leggen op het engineeren en assembleren”

Lees meer 19 augustus 2021
KeizersMetaal partner

“Keizers Metaal: niet de grootste, wel de beste!”

Nieuws

Sinds Dennis Grolleman het bedrijf Keizers Metaal in 2015 heeft overgenomen, is er veel gebeurd. Er is geïnvesteerd in goede mensen met vakkennis en in het machinepark met o.a. een Trumpf fiber plaatlaser, een 3D buislaser, een Safan kantbank en voor ontbramen en kantafronding van onderdelen een Lissmac Ontbraam/slijpmachine.

Lees meer 19 augustus 2021
TÜV Nederland

Hoe zit het met de kwaliteit en beheersbaarheid?

Nieuws

“Keizers Metaal groeit. We worden door onze klanten zeer gewaardeerd om onze flexibiliteit, maar processen moeten ook beheersbaar zijn én blijven met een hoge leveringsbetrouwbaarheid,” aldus eigenaar Dennis Grolleman.

Lees meer 19 augustus 2021

Pagina 1 van 2