Boren en tappen bij Keizers Metaal

Gaten creëren in het plaatmateriaal kan bij Keizers Metaal op 2 manieren. Wij hebben onze uiterst secure lasersnijmachines en kunnen voor u boren met onze industriële boormachines. Op basis van de richtlijnen van het buislasersnijden of het lasersnijden maken wij de keuze wat de beste manier is om de gaten in uw plaatmateriaal te maken. Mocht het zo zijn, dat het materiaal te dik is voor de door u gewenste diameter, dan boren wij het voor u. Ditzelfde is van toepassing voor draadtappen en soevereinen (het verzinken van gaten). Ook specifieke wensen op gebied van ruwheid worden in de overweging meegenomen om te boren in plaats van te lasersnijden.

Dit kunnen wij doen in diverse metalen, zoals staal, RVS en aluminium. Desgewenst kunnen we ook voor u boren in slijtvaste en hoogsterkte staalsoorten. Dit is afhankelijk van de dikte van het materiaal. De technieken waarmee Keizers Metaal boort, is zowel conventioneel als CNC.

Voordelen

■    Geschikt voor dikker plaatmateriaal
■    Boorgaten tot een grootte van 52 mm
■    Geschikt voor staal, RVS en aluminium
■    Mogelijkheden voor soevereinen en flowdrillen

 

"Boren en tappen met ongeëvenaarde expertise. Offerte aanvragen is zo gebeurd!"

Offerte aanvragen

Waarom boren en tappen bij Keizers Metaal?

Het boren van gaten gaat zeer efficiënt zolang het nog een vlakke plaat betreft. Wij kunnen plaatmateriaal perfect op maat maken en voorzien van de juiste gaten. Het is zeer gewenst om dit uit te voeren, voordat het materiaal gelast of gezet wordt. Derhalve is ons advies altijd bij onze klant om hierover na te denken, voordat we het ‘eindproduct’ leveren. Onze specialisten stellen hierbij de kritische vraag of het u extra handling, gereedschap en tijd kost om de gaten te plaatsen, nadat het ‘eindproduct’ is geleverd. Mocht dit het geval zijn, dan stellen wij te allen tijde voor om ofwel de gaten te boren, ofwel te lasersnijden.

KeizersMetaal boren en tappen

Icoon personeel Oplossingsgericht

Onze vakmensen denken gedurende het gehele proces met u mee. Indien er sowieso gaten geboord moeten worden, zullen wij met u naar de beste oplossing kijken.

Icoon nieuws Vele opties mogelijk

Voor u kunnen we de 'standaard' metaalsoorten RVS, aluminium en staal boren, maar ook slijtvaste en hoogsterkte staalsoorten. Zo kunnen we voor vele wensen de juiste oplossing bieden.

Icoon afmeting CNC boren

Bereik van 3.000 bij 600 mm. Gaten haalbaar tot een maximale diameter van 50 mm en maximale diepte van 100 mm. Optioneel draadtappen tot maximaal M30 draad.

Extra opties voor onze klanten

Het boren en tappen van uw plaatmateriaal levert diverse voordelen op voor u en voor het eindproduct. Het boren van het plaatwerk is geen core business, maar een wenselijke bewerking van het product met het oog op het eindproduct. Derhalve is het boren van gaten een complementaire dienst voor het lasersnijden en kanten(zetten).

 • Extra mogelijkheden naast het lasersnijden
 • Tijdbesparend voor de klant door te boren voor het lassen of zetten
 • Geschikt voor dikker plaatmateriaal
 • Boren in hoogsterkte staalmateriaal
 • Aanvullende mogelijkheden met soevereinen en flowdrillen
Specialist in boren en tappen

Boren en tappen met precisie, ontvang jouw offerte!

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Het team

  Bjorn ten Hoopen

  053 – 8519 561

  Werkvoorbereiding

  Offerte aanvragen
  Kwaliteit en vakmanschap verzekerd, vraag jouw offerte aan!
  Offerte aanvragen