In een branche waar precisie, efficiëntie en betrouwbaarheid de sleutel tot succes zijn, is het noodzakelijk voortdurend te innoveren en investeren. DG Steel Group (Keizers Metaal, Abbink Metaal & MWA Steel) heeft met deze filosofie recent de TRUMPF TruLaser 3060 aan het machinepark bij MWA Steel toegevoegd. Deze investering, samen met de TruLaser 3030, 3040, 5030, 5040, versterkt de positie als marktleider en biedt talloze voordelen voor onze klanten.

De toevoeging van de TruLaser 3060 stelt MWA Steel in staat om nog efficiënter en flexibeler te werken, wat bijdraagt aan een verbeterde dienstverlening en kortere levertijden voor onze klanten. Wij zijn met DG Steel Group voortdurend aan het investeren in nieuwe machines om zo aan de groeiende vraag en behoeften van onze klanten te kunnen blijven voldoen.

Voordelen TRUMPF TruLaser 3060

 • Groter snijbed: Met een snijbed van 6.000 mm x 2.500 mm kunnen we grotere plaatformaten verwerken dan ooit tevoren, wat ons in staat stelt om een breder scala aan producten te produceren.
 • Verbeterde flexibiliteit: De TruLaser 3060 biedt meer flexibiliteit in productie, waardoor we beter kunnen voldoen aan de behoefte van onze klanten.
 • Verhoogde capaciteit: Met de toevoeging van de TruLaser 3060 kunnen we onze capaciteit vergroten en grotere projecten en complexe ontwerpen aanpakken.

 

Neem vrijblijvend contact op!

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Tom van Keizers Metaal

  Tom Bouwhuis

  053 – 2030 171

  Manager plaatwerk