Voor totale ontzorging

“Ja, zelfs dat doen we nog als onze klanten dat willen. We verzorgen ook de nabehandeling van de producten en het transport voor onze klanten. Wij willen onze klanten compleet ontzorgen en van een totaalpakket voorzien zodat u enkel nog de eind assemblage hoeft uit te voeren.’’ zegt Dennis Meulman, werkvoorbereider bij Keizers Metaal.

Als we de producten volgens de wensen van onze klanten geproduceerd en gelast hebben kunnen wij de producten ook nog van een nabehandeling voorzien. Voorbeelden hiervan zijn het poedercoaten in diverse RAL kleuren, elektrolytisch verzinken, vol bad thermisch verzinken, beitsen of glasparelen van RVS delen of het anodiseren van aluminium producten. Bij KeizersMetaal kijken wij van geen enkele vraag op en we streven altijd naar het beste en mooiste eindresultaat.

Zo hebben we afgelopen weken een groot aantal frames geproduceerd voor een klant. Buis lasersnijden, plaat lasersnijden, kanten, samenstellen, lassen en volledig gepoedercoat volgens specificaties van onze klant. Vervolgens worden de frames op volgorde verpakt.

Zoals je op de foto’s kunt zien geeft dit een mooi resultaat en het wordt nog Franco geleverd ook, dit scheelt een hoop tijd en onnodige transportkosten. Heerlijk toch in deze drukke tijden?