Lassen bij Keizers Metaal

Naast lasersnijden, buislasersnijden en kanten zijn wij gespecialiseerd in diverse laswerkzaamheden. Van kleine series tot complexe samenstellingen, Keizers Metaal gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Onze ervaren lassers lassen RVS, lassen staal of lassen aluminium-samenstellingen met professionele lasnaden. Op basis van TIG-lassen of MIG/MAG-lassen verzorgen onze specialisten bijna naadloos laswerk om de afwerking van uw halffabricaten. Naast TIG- en MIG-laswerk verrichten onze specialisten ook stiftlaswerk. op basis van de TIG of MIG/MAG lasmethoden.

Door middel van lassen worden de metalen permanent aan elkaar verbonden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van toevoegmateriaal, druk en warmte. Door het materiaal vloeibaar te maken en aan elkaar te lassen ontstaat er een sterke, stevige verbinding. Anders dan bij het solderen, smelt bij lassen ook het materiaal van het product, dus niet alleen het toevoegmateriaal. Daarom maken onze professionals onderscheid tussen laswerk op dunne metalen zoals aluminium ten opzichte van dikkere materialen zoals RVS en staal.

Processen

Aluminium MIG/MAG, TIG
RVS MIG/MAG, TIG, Stiftlassen
Staal MIG/MAG, TIG, Stiftlassen

(TIG optioneel mogelijk met backinggas)

"Sterke verbindingen gegarandeerd door onze ervaren lassers. Offerte op maat!"

Offerte aanvragen

Waarom lassen bij Keizers Metaal?

Keizers Metaal levert al jaar en dag precies waar iedere klant naar snakt: Kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en ervaring tegen een concurrerende prijs. Het door ons gebruikte materiaal is eersteklas metaal en met onze specialisten achter de lasbanken kunnen onze klanten rekenen op snel laswerk met een nette afwerking en lasnaad. Zelfs klanten met de strakste deadlines kunnen van ons deze kwaliteit verwachten.

 • Grote en kleine series mogelijk
 • Gecertificeerd lassen ISO 3834-2 en EN 1090-1
 • Flexibele partner
 • Hoge en constante kwaliteit
 • Korte doorlooptijden
 • Advies op maat

KeizersMetaal_Lassen

KeizersMetaal_Gecertificeerd

Gecertificeerd laswerk

Naast lasersnijden, buislasersnijden en kanten, bent u ook bij ons aan het juiste adres voor gecertificeerd laswerk. Keizers Metaal is gecertificeerd volgens de laskwalificatie ISO 3834-2 en EN 1090-1. Dit is de meest uitgebreide certificering van het kwaliteitsborgingssysteem. Alle stappen worden van begin tot eind zorgvuldig gecontroleerd. Door deze uitgebreide certificering is Keizers Metaal tevens de geschikte leverancier wanneer er voor bepaalde constructies kritische las-eisen worden gesteld. Tevens kunnen wij desgewenst diverse lasonderzoeken laten uitvoeren.

Rob Tuiter Yalp

"Keizers Metaal is een veelzijdige, betrouwbare en flexibele partner van Yalp. Wij waarderen het persoonlijke contact en de goede advisering.”Lees meer.

Rob Tuitert Director R&D bij Yalp

Lassen van complete samenstellingen

Wij beheersen het complete plaatwerkproces, van lasersnijden tot aan het lassen van complete samenstellingen. Door ook complete samenstellingen aan te bieden, hoeft u het product alleen nog te assembleren. Op basis van de aangeleverde werktekening(en) zal Keizers Metaal ‘just in time’ het product, gelast en wel, als één samenstelling leveren. Wij denken met u mee bij het ontwerpen maar ook bij het produceren van de eerste prototypes. Eventuele technische onmogelijkheden worden door ons gesignaleerd en rechtstreeks aan u teruggekoppeld. Door deze wisselwerking worden ontwerpen beter maar ook efficiënter geproduceerd. Aan Keizers Metaal heeft u een betrouwbare en flexibele partner die meedenkt in de mogelijkheden.

Meesterlijk lassen, vraag offerte en zie het verschil!

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Het team

  Dennis Meulman

  053 – 2030 176

  Manager constructie

  Offerte aanvragen
  Kwaliteit in elk detail, jouw tevredenheid onze prioriteit.
  Offerte aanvragen