Lassen van complete samenstellingen

Naast de productie snij- en zetwerk zijn wij gespecialiseerd in diverse laswerkzaamheden. Van kleine series tot complexe samenstellingen, Keizers Metaal gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Onze ervaren specialisten lassen staal, RVS of aluminium-samenstellingen op basis van de TIG of MIG/MAG lasmethoden. Ook kunnen wij stiftlassen voor u verzorgen.

Door middel van lassen worden de metalen permanent aan elkaar verbonden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van toevoegmateriaal, druk en warmte. Door het materiaal vloeibaar te maken en aan elkaar te lassen ontstaat er een sterke, stevige verbinding. Anders dan bij het solderen, smelt bij lassen ook het materiaal van het werkstuk, dus niet alleen het toevoegmateriaal.

Benieuwd naar de mogelijkheden in lassen?

Offerte aanvragen

Toepassingen

Wij beheersen het complete plaatwerkproces, van lasersnijden tot aan het lassen van complete samenstellingen. Door ook complete samenstellingen aan te bieden, hoeft u het product alleen nog te assembleren. Op basis van de aangeleverde werktekening(en) zal Keizers Metaal ‘just in time’ het product, gelast en wel, als één samenstelling leveren. Wij denken met u mee bij het ontwerpen maar ook bij het produceren van de eerste prototypes. Eventuele technische onmogelijkheden worden door ons gesignaleerd en rechtstreeks aan u teruggekoppeld. Door deze wisselwerking worden ontwerpen beter maar ook efficiënter geproduceerd. Aan Keizers Metaal heeft u een betrouwbare en flexibele partner die meedenkt in de mogelijkheden.

Indien gewenst, verzorgen wij ook diverse oppervlaktebehandeling zoals verzinken, poedercoaten, stralen of 2B finish. Alles wordt netjes aangeleverd en voorzien van labels zodat u daarna efficiënt kunt assembleren.

Rob Tuiter Yalp

"Keizers Metaal is een veelzijdige, betrouwbare en flexibele partner van Yalp. Wij waarderen het persoonlijke contact en de goede advisering.”Lees meer.

Rob Tuitert Director R&D bij Yalp

Voordelen

Naast het feit dat wij kunnen buis- en plaat lasersnijden, kanten, walsen en boren bent u ook bij ons aan het juiste adres voor het laswerk. Alles wordt dan bij ons onder één dak gerealiseerd. Hierdoor heeft u niet te maken met lange levertijden. Keizers Metaal is gecertificeerd volgens de laskwalificatie 3834-2. Dit is de meest uitgebreide certificering van het kwaliteitsborgingssysteem. Alle stappen worden van begin tot eind zorgvuldig gecontroleerd. Door deze uitgebreide certificering is Keizers Metaal tevens de geschikte leverancier wanneer er voor bepaalde constructies kritische las-eisen worden gesteld. Tevens kunnen wij desgewenst diverse lasonderzoeken laten uitvoeren.

 • Grote en kleine series mogelijk
 • Flexibele partner
 • Hoge en constante kwaliteit
 • Korte doorlooptijden

Heeft u een vraag over lassen?

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bericht*

  Ruben Asbreuk

  Ruben Asbreuk

  Werkvoorbereiding constructie / buislaser

  Neem voor meer informatie of voor een geheel vrijblijvende offerte contact met ons op via ons contactformulier