Oppervlaktebehandeling bij Keizers Metaal

Wilt u de eigenschappen van uw product of halffabricaat verbeteren? Keizers Metaal biedt u de mogelijke oppervlaktebehandeling voor uw product, conform de technische wensen en eisen die onze klanten hieraan stellen. Alle coatings, voorbehandelingen of verbeteringen van het oppervlak van een onderdeel vallen onder de verzamelnaam oppervlaktebehandelingen.

Het doel van oppervlaktebehandelingen is het beschermen van het betreffende oppervlak tegen schadelijke invloeden, het mooier maken van een oppervlak of het klaarmaken van een oppervlak t.b.v. van verf of coating. Door het aanbrengen van een specifieke oppervlaktebehandeling kan ook de duurzaamheid van een product worden positief worden beïnvloed, doordat de  levensduur en kwaliteit van het product hiervan wordt verlengt en vergroot.

Voordelen

■    Verbeteren van duurzaamheid
■    Beschermd tegen invloeden van buitenaf
■    Materiaal ziet er visueel beter uit

 

"Geef jouw project de finishing touch. Vraag een offerte aan en ervaar het verschil!"

Offerte aanvragen

Onze diensten

Icoon nieuws Ongeëvenaarde duurzaamheid

Onze oppervlaktebehandelingen zorgen voor een langdurige bescherming van jouw materialen tegen corrosie, slijtage en andere omgevingsfactoren. Met onze hoogwaardige coatings en technieken blijven je producten langer in topconditie en verleng je hun levensduur aanzienlijk.

Icoon uitlichting Maatwerk voor elke uitdaging

Of het nu gaat om complexe vormen, verschillende materialen of specifieke toepassingen, wij bieden maatwerkoplossingen voor elke oppervlaktebehandelingsbehoefte. Onze expertise stelt ons in staat om zelfs aan de meest veeleisende eisen te voldoen en de beste resultaten te leveren.

Verbeterde prestaties

Met onze oppervlaktebehandelingen verbeteren we niet alleen de duurzaamheid, maar ook de prestaties van je materialen. We optimaliseren wrijvingscoëfficiënten, verminderen hechting van vuil en verbeteren elektrische eigenschappen, wat leidt tot betere prestaties en efficiëntie van jouw producten.

Milieuvriendelijke oplossingen

We zijn toegewijd aan duurzaamheid en milieubewuste praktijken. Onze oppervlaktebehandelingen zijn ontworpen met het oog op minimale milieueffecten. We maken gebruik van eco-vriendelijke processen en materialen, waardoor je niet alleen jouw producten beschermt, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst.

Een glanzend resultaat, vraag een offerte aan!

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Dennis Leenders

  053 – 2030 173

  Werkvoorbereiding

  Offerte aanvragen
  Een wereld van verschil in kwaliteit, ontdek het nu zelf!
  Offerte aanvragen