Bjorn ten hoopen

Werkvoorbereider Constructies Bjorn ten Hoopen gaat voor de volle breedte bij Keizers Metaal

Afwisseling en samenwerking

Het gaat goed bij Keizers Metaal, wat ook leidt tot nieuwe mensen die bij ons de kar komen trekken. Bjorn ten Hoopen is een van de belangrijke nieuwe spelers in de werkvoorbereiding. Hij had al een idee van Keizers Metaal, maar na ruim een half jaar is dat alleen maar nog meer bevestigd. Bjorn: “Een paar vrienden van mij werkten hier dus ik wist dat Keizers Metaal voor heel veel klanten werkt. Die afwisseling maakte dat ik dacht: daar wil ik wel werken. Ik kan nu zeggen dat het echt zo is. Je doet alles ook met elkaar als team, dat maakt het alleen nog mooier!”

Breed pakket werkvoorbereiding constructies

Bij Keizers staat meedenken en flexibiliteit hoog in het vaandel, want ‘nee’ zeggen doen wij bij voorkeur niet. De werkvoorbereiding constructie is uitdagend en is behoorlijk breed. Bjorn kan er inmiddels van meepraten: “Je bent hier eigenlijk meer een projectleider, want vanaf de aanvraag van
de klant, controle op maakbaarheid, calculatie en offerte, zorg je na opdracht ook voor inkoop van materialen, het plannen van de orders en de bewaking en afstemming tussen productie, klant en toeleveranciers. Vaak zit er ook nabehandeling bij zoals galvaniseren of poeder coaten. Constructie gaat bovendien over samengestelde delen en een heel pakket aan bewerkingen, vanaf de plaat- of buislaser tot en met kanten, boren, tappen, lassen, verspanen enzovoort. Je volgt de complete order, helemaal totdat die goed ingepakt het magazijn verlaat. Het is vaak stevig aanpakken en steeds zo slim mogelijk te werk gaan, maar dat is nou net wat ik mooi vind.”

Samen prestaties leveren

“Wat ik zie is een heel mooi teamverband, waar wij met verschillende disciplines inzitten om van offerte tot en met realisatie alles zo goed mogelijk in te schatten. Als werkvoorbereider ben je een gesprekspartner voor alle partijen, dat moet je wel liggen. Maar als alles gestroomlijnd verloopt, alles op tijd af is en de klant helemaal tevreden is, dan heb ik weer een mooie dag. Je bouwt natuurlijk een relatie met de klant en je wil gewoon waarmaken wat je afgesproken hebt. Bij Keizers kan dat gelukkig heel goed, want iedereen gaat ervoor.”

Bouwen aan de toekomst

“Mooi om te zien dat Keizers groeit, wat ook nog wel doorgaat de komende jaren. Daar wil ik graag aan meewerken. Ik zie nog genoeg uitdagingen en mogelijkheden voor ontwikkeling, ook voor nieuwe collega’s. Er nog allerlei mooie plekken voor mensen die zich wel thuis voelen in een bruisend bedrijf waar prestaties en plezier samen gaan!”, aldus Bjorn ten Hoopen.

Meer weten over de mogelijkheden bij Keizers Metaal?

Bekijk nu al onze vacatures. Heb je vragen? Stuur een bericht naar Elvis Euverman of neem telefonisch contact met hem op. Elvis staat je graag te woord.