Staal lassen door KeizersMetaal!

Het professioneel lassen van staal

De meest populaire metaalsoort voor de bouwsector. Logisch ook, want staal heeft een goede draag- en trekkracht. Des te belangrijker is het ook dat u uw staal laat bewerken door een erkende, vertrouwde en vakkundige partij. Voor wat betreft het op maat lassen van uw staal, kunt u sinds 1989 rekenen op de lasexperts van Keizers Metaal. Vanuit deze ervaring en onze kwalitatief hoogwaardige materialen kunt u van ons verwachten dat wij altijd de perfecte lasnaad kunnen garanderen. Voor meer informatie over hoe we deze lasnaden realiseren en welke uitdagingen wij kunnen verhelpen, lees hieronder verder of neem gelijk contact met ons op!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen bij KeizersMetaal

Offerte aanvragen!

Lassen staal door Keizers Metaal

Voor het lassen van staal gebruiken wij een drietal verschillende lasmethodes. Deze methodes gebruiken we afhankelijk van de grootte van de serie en de complexiteit van de lasnaad. Voor al onze diensten hebben we aanleverspecificaties opgesteld, zodat u deze vooraf kunt raadplegen en de juiste materialen aan kunt leveren.

Voor het lassen van staal passen we de volgende methodes toe:

 • MIG/MAG
 • TIG
 • Stiftlassen

De enige uitzondering op deze regel is het lassen van staal op een ander materiaal. Populair onder onze klanten is namelijk ook het lassen van staal op RVS. Hoewel ook dit bij Keizer Metaal mogelijk is, vergt het een iets andere benadering. Het lassen van RVS aan staal vergt in sommige gevallen een tussenlaag. Voor meer informatie over het lassen van RVS aan staal, kunt u deze pagina bekijken.

Lassen staal bij KeizersMetaal

Volledige ontzorging met het lassen van staal bij Keizers Metaal

We kunnen kleine series staal voor u lassen, maar ook voor complexe samenstellingen draaien we onze hand niet om. Bij het ontwerpen denken we graag met u mee en voorzien we u waar nodig van advies. Dit geldt ook bij het maken van de eerste prototypes. Zo kunnen we het eindproduct zo efficiënt mogelijk produceren. Op basis van de werktekeningen die wij ontvangen, leveren we het gewenste product als één samenstelling, voorzien labels, bij u aan. U hoeft dan alleen nog maar te assembleren en kunt daarbij efficiënt te werk gaan. Wilt u het staal na het lassen voorzien van een oppervlaktebehandeling? We kunnen het oppervlak bijvoorbeeld voor u poedercoaten of stralen. Hiermee bieden we een extra stuk ontzorging.

Staal lassen door experts

Keizers Metaal is uw partner

Naast onze ervaring en diverse aanpak voor de realisatie van de perfecte lasnaad, onderscheiden wij ons ook door onze persoonlijke betrokkenheid. Onze klanten kunnen ons altijd bereiken voor vragen en adviezen over de beste aanpak en constructies. Zo zorgen wij ervoor dat u het meeste haalt uit uw materialen en ons laswerk. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak of wilt u direct met ons in contact komen voor het lassen van uw staalmateriaal, vul dan het onderstaande formulier in!

Vragen over lassen van staal?

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Lassen staal bij KeizersMetaal

  Staal lassen

  Interesse in of vragen over staal lassen? Neem contact op!