> Lassen staal | Keizers Metaal | Wij gaan altijd elke uitdaging aan!

Staal lassen door KeizersMetaal!

Het professioneel lassen van staal

Laat het lassen van staal maar over aan de vakkundige specialisten van Keizers Metaal. U kunt bij ons rekenen op hoogwaardige kwaliteit voor een gunstige prijs. We bieden resultaat op maat en dat doen we al sinds 1989. Ons huidige pand in Haaksbergen is 3.600 vierkante meter groot. We maken gebruik van de nieuwste techniek om de beste en mooiste resultaten van het lassen van staal voor u te leveren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen bij KeizersMetaal

Offerte aanvragen!

Lassen staal door Keizers Metaal

Voor het lassen van staal passen wij diverse lasmethoden toe:

 • MIG/MAG
 • TIG
 • Stiftlassen

We kunnen kleine series staal voor u lassen, maar ook voor complexe samenstellingen draaien we onze hand niet om. Bij het ontwerpen denken we graag met u mee en voorzien we u waar nodig van advies. Dit geldt ook bij het maken van de eerste prototypes. Zo kunnen we het eindproduct zo efficiënt mogelijk produceren. Op basis van de werktekeningen die wij ontvangen, leveren we het gewenste product als één samenstelling en voorzien labels bij u aan. U hoeft dan alleen nog maar te assembleren en kunt daarbij efficiënt te werk gaan. Wilt u het staal na het lassen voorzien van een oppervlaktebehandeling? We kunnen het oppervlak bijvoorbeeld voor u poedercoaten of stralen. Hiermee bieden we een extra stuk ontzorging.

Lassen staal bij KeizersMetaal

Overige diensten

Het lassen van staal is niet de enige dienst die we bij Keizers Metaal verlenen. Tot onze overige diensten behoren:

 • Buislaseren
  Dit doen we met onze trots, de TruLaser Tube 7000. Deze snijdt buizen en profielen met een diameter van maximaal 254 mm en een maximale wanddikte van 10 mm.
 • Plaatlaseren
  We snijden uw materialen probleemloos en met hoge kwaliteit.
 • Kanten
  Ons unieke machinepark bestaat uit maar liefst zeven kantbanken, waarmee we uiteenlopende complexe vormen realiseren voor onze klanten.
 • Walsen
  U kunt bij ons terecht voor het walsen van diverse materialen, zoals platen en profielen.
 • Boren en tappen
  Kunnen gaten niet laser gesneden worden? Dan is boren of draadtappen de oplossing.
 • Ontbramen
  Wij verwijderen scherpe randen en oneffenheden van staal, aluminium en RVS.
Staal lassen door experts

Aanleverspecificaties & Contact

Voor al onze diensten hebben we aanleverspecificaties opgesteld, zodat u deze vooraf kunt raadplegen en de juiste materialen aan kunt leveren. Naast staal voeren we bovengenoemde diensten ook uit met andere materialen, waaronder RVS, aluminium en zincor.

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van het lassen van staal? Of bent u geïnteresseerd in een van onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Vragen over lassen van staal?

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Interesse in of vragen over staal lassen? Neem contact op!