> RVS lassen op staal | Keizers Metaal | Resultaat op maat

RVS lassen op staal

professioneel door KeizersMetaal

RVS lassen op staal

RVS lassen op staal is specialistisch werk. RVS, ofwel roestvast staal, lassen is namelijk niet eenvoudig. Er zijn diverse factoren waar rekening mee moet worden gehouden. De lasspecialisten van Keizers Metaal hebben veel ervaring met RVS lassen op staal en helpen uw daarom ook graag verder. Vraag eens een offerte aan voor alle mogelijkheden!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen!

Waarom RVS lassen op staal

Voor apparaten en constructies die worden opgebouwd uit roestvast staal is RVS lassen op staal vrijwel altijd noodzakelijk. Het is simpelweg niet mogelijk om alle halffabricaten of constructies uit één plaat RVS te halen. Het is mogelijk om de onderdelen van uw constructie te lassen in de werkplaats van Keizers Metaal of op locatie.

rvs lassen op staal door KeizersMetaal

Maatwerk voor RVS lassen op staal

RVS lassen op staal vergt kennis van het materiaal en de toepassing. Daarom vereist het lassen van roestvast staal vaak maatwerk. De jarenlange ervaring van onze lasspecialisten van Keizers Metaal komt daarbij uitstekend van pas. Voor gerealiseerd werk in machinebouw, infrastructuur en bouwmateriaal zijn specifieke RVS-lastechnieken toegepast. Het is mogelijk om RVS op staal te lassen door middel van TIG-lassen en MIG/MAG-lassen. Welke lastechniek het beste aansluit, hangt mede af van de specificaties van constructie. Op basis van de door de klant gewenste specificaties wordt er per keer de juiste lastechniek gekozen. De lasspecialisten van Keizers Metaal beheersen deze technieken.

rvs lassen op staal

Voordelen RVS lassen

Vaak wordt een las gezien als een zwakke schakel in een constructie. Maar als roestvast staal op de juiste manier wordt gelast, hoeft dit zeker niet het geval te zijn. RVS lassen vereist minimale warmte-inbreng om te voorkomen dat het roestvast staal vervormt. Naast het feit dat we RVS op staal lassen, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor buis- en plaat lasersnijden, kanten, walsen en boren. Alles wordt bij ons onder één dak gerealiseerd. Hierdoor heeft u niet te maken met lange levertijden. Keizers Metaal is gecertificeerd volgens de laskwalificatie 3834-2. Dit is de meest uitgebreide certificering van het kwaliteitsborgingssysteem. Door deze uitgebreide certificering is Keizers Metaal de geschikte leverancier om RVS op staal te lassen. Tevens kunnen wij desgewenst diverse lasonderzoeken laten uitvoeren.

RVS Lassen op Staal door Keizers Metaal

Contact

Keizers Metaal levert topkwaliteit in lassen voor RVS. Wilt u meer informatie over het lassen van RVS op staal, wilt u een offerte aanvragen of bent u op zoek naar advies op maat? Neemt u dan contact op met de specialisten van Keizers Metaal. Vragen of interesse in een van onze vele andere diensten? Neem dan ook dan gerust contact op, dan bespreken we graag alle mogelijkheden met u!

Vragen over RVS lassen op staal?

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Vragen over of interesse in RVS lassen op staal? Neem dan contact op!