> Glasparelen | Keizers Metaal | Verwijder oneffenheden uit materiaal

Glasparelen

Verwijder oneffenheden met Keizers Metaal

Verwijder vuil en andere oneffenheden

Bij Keizersmetaal zijn we ook specialist op het gebied van glasparelen. Bij parelen wordt roest, vuil, gloei, giethuid, oude verflagen of wals verwijderd van het product. Aan de hand van een compressor worden er kleine deeltjes tegen het oppervlak aangeschoten, waardoor bijvoorbeeld een oude verflaag verwijderd wordt. Tegelijkertijd zorgt het parelen ervoor dat alle oneffenheden worden weggehaald. Bij glasparelen worden er glazen bolletjes tegen het desbetreffende product aangeschoten om het glad en mooi te maken. Het glas schuurt tegen de stukken aan die weggehaald dienen te worden en creëert een egaal dof effect op de oppervlakte van het product of het materiaal.

Benieuwd naar de mogelijkheden met glasparelen?

Offerte aanvragen

Geschikte oppervlaktes voor glasparelen

Glasparelen is een reinigingsmethode die is geschikt voor diverse doeleinden, hierbij kunt u denken aan productiematige machines, voor de reiniging van een motorblok van een auto of RVS in de voedingsmiddelen- of farmaceutische industrie. Met glasparelen wordt het basismateriaal snel en grondig gereinigd. Daarnaast zijn materialen na het glasparelen ook minder gevoelig voor bijvoorbeeld vette vingers en blijven ze dus langer strak en schoon.

Buislaseren door KeizersMetaal

Voordelen van glasparelen

Het glasparelen van uw producten of materialen brengt verschillende voordelen met zich mee. Om een goed beeld te geven van de voordelen van glasparelen hebben we er hieronder een aantal op een rijtje gezet:

 • Oud en bestaand vuil wordt verwijderd
 • Oneffenheden worden weggehaald
 • Creëert een boost op visueel gebied
 • Creëert een egaal resultaat over het gehele behandelde gebied
 • Hindert het werkproces niet, waardoor de volgende bewerking gelijk uitgevoerd kan worden
 • Oppervlakte wordt harder en steviger

Neem contact met ons op omtrent glasparelen

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Het team

  Ronald Spaanstra

  Calculatie/Verkoop

  Heeft u producten of materialen die u wilt laten glasparelen? Of interesse in een van onze andere diensten? Neem dan hieronder contact met ons op, dan gaan wij graag voor u aan de slag!