KeizersMetaal helpt u verder!

Aluminium aan staal lassen

Wilt u aluminium aan staal lassen? Laat dat maar over aan Keizers Metaal. Wij hebben hier jarenlange ervaring in. U profiteert bij ons van korte levertijden, doordat we slimme software gebruiken, een modern machinepark hebben en een uitstekende logistieke beheersing hebben. We bieden 24 uur per dag resultaat op maat. Wij helpen graag uw bedrijf verder met onze ervaring en expertise op het gebied van plaatwerk en metaalbewerking. Onze doelstelling is om u te ontzorgen en ons motto luidt dan ook: “We verkopen geen nee.”

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen bij KeizersMetaal

Offerte aanvragen!

Aluminium aan staal lassen door Keizers Metaal

Naast het feit dat we aluminium aan staal kunnen lassen, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor buis- en plaat lasersnijden, kanten, walsen en boren. Alles wordt dan bij ons onder één dak gerealiseerd. Hierdoor heeft u niet te maken met lange levertijden. Keizers Metaal is gecertificeerd volgens de laskwalificatie 3834-2. Dit is de meest uitgebreide certificering van het kwaliteitsborgingssysteem. Alle stappen worden van begin tot eind zorgvuldig gecontroleerd. Door deze uitgebreide certificering is Keizers Metaal de geschikte leverancier om aluminium aan staal te lassen. Tevens kunnen wij desgewenst diverse lasonderzoeken laten uitvoeren.

Aluminium aan staal lassen door Keizers Metaal

Werkwijze

Aluminium aan staal lassen heeft een specifieke werkwijze. Door middel van lassen worden het aluminium en staal permanent aan elkaar verbonden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van toevoegmateriaal, druk en warmte. Door het materiaal vloeibaar te maken en aan elkaar te lassen, ontstaat er een sterke, stevige verbinding. Anders dan bij het solderen, smelt bij lassen ook het materiaal van het werkstuk, dus niet alleen het toevoegmateriaal. Voor het lassen van aluminium gebruiken wij professionele lasapparatuur. Deze aluminium lasapparaten zijn voorzien van pulsefuncties en uiteraard van de hoogste kwaliteit. Doordat aluminium lassen zo complex is, vereist dit kwalitatief goede aluminium lasapparatuur en een gevorderd specialisme van de lasser. Om aluminium aan staal te lassen bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Aluminium aan staal lassen door echte experts

Aluminium aan staal lassen toepassingen

Wij beheersen het complete plaatwerkproces, van lasersnijden tot aan het lassen van complete samenstellingen. Door ook complete samenstellingen aan te bieden, hoeft u het product alleen nog te assembleren. Op basis van de aangeleverde werktekeningen zal Keizers Metaal het product, gelast en wel, als samenstelling leveren. Wij denken met u mee bij het ontwerpen, maar ook bij het produceren van de eerste prototypes. Eventuele technische (on)mogelijkheden worden door ons gesignaleerd en rechtstreeks aan u teruggekoppeld. Door deze wisselwerking worden ontwerpen beter, maar ook efficiënter geproduceerd. Aan Keizers Metaal heeft u een betrouwbare en flexibele partner die meedenkt in de mogelijkheden en u graag verder helpt met aluminium aan staal lassen.

Aluminium aan staal lassen voor meer stevigheid

Contact

Wilt u meer weten over aluminium aan staal lassen of een van de andere mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan, dan gaan wij direct voor u aan de slag. Vragen over een van onze andere diensten? Neem ook dan gerust contact op, dan bespreken wij graag alle mogelijkheden met u.

Vragen over Aluminium aan staal lassen?

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Vragen over aluminium aan staal lassen? Neem dan contact op!