Staalplaat kanten

Een staalplaat laten kanten? Laat het maar aan de specialisten van Keizers Metaal over! Wij hebben de kennis en ervaring om het perfecte resultaat op maat te realiseren. Keizers Metaal bestaat al sinds 1989 en is daardoor uw betrouwbare en flexibele partij op het gebied van metaalproductie. Door onze slimme software, geavanceerde apparatuur en ons unieke machinepark, leveren we hoge kwaliteit en een eerlijke prijs voor het kanten van uw staalplaat. Onze doelstelling is om uw zorgen uit handen te nemen. Keizers Metaal staat voor u klaar om een staalplaat te laten kanten!

Offerte aanvragen?

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen

Over staalplaat kanten

Doordat we een uniek machinepark hebben met 7 verschillende kantbanken, hebben we de mogelijkheid om verschillende opdrachten tegelijkertijd uit te voeren. Hierdoor kunnen we snel en effectief tot het door u gewenste eindresultaat komen. Onze meest gebruikte machine voor het kanten van staalplaten is de H-Brake Hybrid 17OT.31-25. Het systeem van deze machine is duurzaam, geluidsarm en het gebruikt maar een fractie van de olie ten opzichte van de gebruikelijke hoeveelheid. Keizers Metaal maakt zowel enkele stukken als series, en complexere vormen zijn ook geen punt. U kunt niet alleen bij ons terecht voor het kanten van uw staalplaat, maar ook voor diverse andere materialen als RVS en aluminium.

Staalplaat kanten door deskundig bedrijf

Onze diensten

Bij Keizers Metaal doen we meer dan alleen het kanten van een staalplaat. Onderstaand hebben we onze diensten voor u op een rij gezet.

 • Lassen
 • Plaatlaseren
 • Buislaseren
 • Walsen
 • Lasersnijden
 • Boren en tappen
 • Ontbramen

Onze diensten gelden overigens niet alleen voor staal, maar ook voor andere materialen als aluminium, RVS en sendzimir. Alle standaard diktes van de buizen of platen hebben we op voorraad. De overige materialen leveren we op bestelling.

Staalplaat kanten door KeizersMetaal

Branches

Keizers Metaal is ook al langer actief in de plaatwerking binnen verschillende branches. Het plaatmateriaal en de constructies zijn zeer geschikt voor de machinebouw. Ook voor staalbouw, bouwmaterialen en recycling zijn onze plaatmaterialen zeer geschikt. Optimalisatie voor systemen, nieuwe transport- en infrastructuursystemen, of andere infrastructuur aanleggen? Keizers Metaal biedt de oplossing op maat voor infrastructuur en andere diverse branches.

Staalplaat kanten en meer

Offerte en contact

Bij Keizers metaal verzekeren we u altijd van een perfect resultaat op maat. Benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van een staalplaat kanten, of wilt u eerst weten waar u aan toe bent? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor het laten kanten van uw staalplaat. Verder vragen over de andere diensten die wij leveren? Neem contact met ons op!

Vragen over een staalplaat kanten?

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Neem gerust eens contact op!