RVS kanten

Wilt u graag RVS kanten? Dan bent u bij Keizers Metaal aan het juiste adres. Wij zijn dé betrouwbare en flexibele partij voor onder andere het kanten van RVS. Al sinds 1989 kunnen onze klanten altijd op ons rekenen. Door deze jarenlange ervaring verzekeren we u van een resultaat naar wens. We dragen graag op een persoonlijke wijze de zorg over van het kanten van RVS en vragen daarbij altijd de juiste prijs. Ook door onze slimme software en geavanceerde apparatuur kunnen we altijd resultaat op maat bieden. Bovendien zijn wij daarom in staat om snel te leveren! Ons motto is dan ook: ‘’We verkopen geen nee.’’

Offerte aanvragen?

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen

Niet alleen RVS kanten

U kunt bij ons niet alleen terecht voor het kanten van RVS, maar ook materialen als aluminium en staal kunnen we voor u kanten. Kanten is een productietechniek om een 2D plaat om te buigen naar een 3D plaat. Door een hoek aan te brengen, ontstaat er uiteindelijk een sterker en steviger eindproduct. Ons machinepark is uniek met 7 kantbanken van Safan uit Lochem. Een van onze kantbanken, de H-Brake Hybrid 170T.31-25, is voorzien van een hydraulisch systeem. Hierdoor is de machine zeer energiezuinig, geluidsarm en gebruikt hij maar een fractie van de gebruikelijke hoeveelheid olie. Wij kanten tot een totale breedte van 4.300 mm. Bekijk van tevoren onze aanleverspecificaties als u ons wilt inschakelen voor het kanten van RVS of een ander materiaal.

RVS machinaal laten kanten

Overige diensten

Bij Keizers Metaal doen we meer dan alleen het RVS kanten. Onderstaand hebben we onze andere diensten voor u op een rij gezet:

 • Lassen
 • Buislaseren
 • Plaatlaseren
 • Walsen
 • Boren en tappen
 • Ontbramen

Onze diensten gelden overigens niet alleen voor RVS, maar ook voor een aantal andere materialen als aluminium, staal en sendzimir. Alle standaard diktes van de platen of buizen hebben we op voorraad. De overige materialen verzorgen we op bestelling. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

RVS laten kanten door KeizersMetaal

Offerte en contact

Bij Keizers Metaal kunt u altijd terecht. Wij zetten onze kennis in om met u mee te denken en uiteindelijk tot een perfect eindresultaat te komen. Door ons unieke machinepark creëren wij het perfecte resultaat op maat. Benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van RVS kanten, of wilt u eerst weten waar u aan toe bent? Vraag dan online een offerte aan. Heeft u vragen over andere diensten van Keizers Metaal? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan voor u klaar!

Vragen over RVS kanten?

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Neem gerust eens contact met ons op!