Aluminium kanten

Wilt u aluminium kanten bij een flexibel en vertrouwd bedrijf? Schakel dan nu Keizers Metaal in. Wij zitten al sinds 1989 in het vak en hebben daardoor veel ervaring met het kanten van aluminium en andere materialen. We kunnen u verzekeren van een snelle levertijd. Dit komt door onze slimme software, ons moderne machinepark en een goede logistieke beheersing. We dragen graag op persoonlijke wijze de zorg over van het kanten van aluminium en bieden u hoogwaardige kwaliteit voor de beste prijs. Ons huidige pand in Haaksbergen is 3.600 vierkante meter groot. Door onze moderne techniek creëren we de beste en mooiste resultaten naar u wens.

Offerte aanvragen?

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen

Diverse materialen kanten

Bij Keizers Metaal kunt u niet alleen terecht voor aluminium kanten, maar ook voor het kanten van andere materialen. Denk aan staal en RVS. Ook kunnen we traanplaten laten kanten met onze kantbanken, doordat die zijn voorzien van diverse boven-en ondermessen. Wij zetten onze kennis in om met u mee te denken en zo naar wens complexere vormen te realiseren. Bij Keizers Metaal kanten we aluminium tot een totale breedte van 4.300 mm. Bekijk van tevoren onze aanleverspecificaties om er zeker van te zijn dat er geen complicaties ontstaan bij het kanten van uw aluminium.

aluminium kanten

Overige diensten

Naast aluminium kanten kunt u ons inschakelen voor een aantal andere diensten! Onderstaand hebben we ze voor u op een rij gezet.

 • Lassen: onze specialisten lassen op basis van de TIG en MIG/MAG lasmethoden.
 • Buislaseren: onze machine snijdt zowel kleine, ronde, ovale als rechthoekige buizen perfect.
 • Plaatlaseren: elke plaat wordt probleemloos gesneden met hoge kwaliteit en precisie door onze Brightline Fibers.
 • Walsen: de mogelijkheden van walsen zijn erg divers, zo is het mogelijk om bij ons te walsen tot een diameter van 88 inch.
 • Boren en tappen: kunnen gaten niet laser gesneden worden? Dan is boren en tappen een optie.
 • Ontbramen: Scherpe randen aan uw metaal die u wilt verwijderen? Schakel Keizers Metaal in.

Deze diensten gelden niet alleen voor het gebruik van aluminium, maar ook voor andere materialen als staal, RVS, zincor en sendzimir.

Aluminium kanten in uitvoering

Contact over aluminium kanten

Wij gebruiken voor al onze diensten de nieuwste technieken om uiteindelijk tot een perfect resultaat op maat te komen. Wilt u graag de mogelijkheden met ons bespreken met betrekking tot aluminium kanten? Wij horen graag wat uw wensen zijn. Heeft u vragen over onze andere diensten? Neem snel contact op. Wij helpen u graag!

Vragen over aluminium kanten?

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Neem gerust eens contact met ons op!