Staal kanten

Wilt u staal laten kanten? Dat kunt u met een gerust hart toevertrouwen aan de specialisten van Keizers Metaal. Er is geen uitdaging die onze ervaren kanters uit de weg gaan. We zetten onze kennis in om met u mee te denken en zo complexe vormen te realiseren. Wij kanten overigens niet alleen staal, maar ook diverse andere materialen, zoals aluminium en RVS. We kunnen onze kantbanken namelijk voorzien van diverse boven- en ondermessen. Zo kunnen we onder andere ook traanplaten kanten.

Offerte aanvragen?

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Over staal kanten door Keizers Metaal

We hebben alle tools in huis om diverse soorten staal te kanten. Ons machinepark is uniek te noemen en bestaat onder andere uit zeven kantbanken van Safan. Onze meest recente aanwinst is de H-Brake Hybrid 17OT.31-25. Deze kantbank is energiezuinig en geluidsarm. Bekijk vooraf onze aanleverspecificaties als u ons in wilt schakelen om te  kanten. Bij dit materiaal is het bijvoorbeeld belangrijk dat de plaatdikte maximaal 25 mm bedraagt. De maximale breedte die we kunnen kanten is 4.300 mm.

Staal kanten door KeizersMetaal

Overige diensten

Bij Keizers Metaal verlenen we meer diensten dan alleen staal kanten. Onderstaand hebben we onze diensten voor u op een rij gezet:

 • Lassen
  Wij lassen zowel kleine serie als complexe samenstellingen. We lassen aluminium, staal en RVS en gaan elke uitdaging aan.
 • Buislaseren
  Onze trots voor het buislaseren is de TruLaser Tube 7000. Deze machine snijdt buizen en profielen met een diameter van maximaal 254 mm en een maximale wanddikte van 10 mm en is perfect voor zowel klein als groot laserwerk en voor rechthoekige, ronde en ovale buizen.
 • Plaatlaseren
  We snijden uw materialen probleemloos en met hoge kwaliteit. De maximale afmeting bedraagt 4 x 2 m.
 • Walsen
  Wij walsen diverse materialen, waaronder platen en profielen.
 • Boren en tappen
  Kunnen gaten niet laser gesneden worden? Dan is boren of draadtappen de oplossing.
 • Ontbramen
  Scherpe randen en oneffenheden aan staal, aluminium of RVS? Wij verwijderen ze snel en goed.

Onze diensten zijn overigens niet uitsluitend bedoeld voor staal, maar ook voor een aantal andere materialen, waaronder RVS, aluminium en sendzimir.

Staal kanten in uitvoering

Contact met Keizers Metaal

Wij gebruiken voor al onze diensten de nieuwste techniek en samen met onze ervaring en flexibiliteit maakt dat ons tot een betrouwbare partner in de metaalproductie, Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om staal te laten kanten of over een van onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We informeren u graag. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Vragen over staal kanten?

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Neem gerust eens contact met ons op!