Hoe gemakkelijk wil je het hebben?

Gecertificeerd en supertrots

Wij waren al trots op het laswerk dat we voor onze klanten maken. Maar nu we gecertificeerd zijn volgens ISO 3834 en NEN-EN 1090 zijn we supertrots. Aan het woord is Dennis Meulman, werkvoorbereider bij Keizers Metaal.

“De klant levert zijn tekeningen aan en wij maken het. We werken met diverse materialen en lasmethodes. We denken mee, zijn oplossingsgericht ingesteld en kijken samen met de klant naar het beste resultaat. We ontzorgen de klant en leveren een totaalpakket: snijden, kanten, buislaseren, samenstellen en aflassen. De klant hoeft het alleen nog maar te assembleren. Daarnaast zijn we sinds kort ook nog eens gecertificeerd. Hoe gemakkelijk wil je het hebben?”

Vakbekwaamheid in lassen

Keizers metaal wil graag de vakbekwaamheid als bedrijf kunnen aantonen. Daarom zijn we de afgelopen tijd bezig geweest met het behalen van las-certificaten. Dennis heeft dit proces begeleid en er mede voor gezorgd dat Keizers Metaal de ISO 3834 en NEN-EN 1090 certificaten heeft behaald.

Dennis: “De ISO 3834-2 certificering toont aan dat ons lasproces aan alle kwaliteitseisen voldoet. De norm is van toepassing op fabricage in werkplaatsen en op bouwplaatsen.

Vanaf de orderacceptatie tot aan de productafname worden alle stappen nauwkeurig volgens kwaliteitsprocedures uitgevoerd. Hierdoor kunnen wij aantoonbaar maken dat Keizers Metaal geheel volgens alle eisen van de Europese productnorm op basis van NEN-EN-1090, zijn laswerkzaamheden uitvoert.’’

Keizersmetaal gecertificeerd laswerk op maat