> “Keizers investeert in leveringsbetrouwbaarheid” - Keizers Metaal

“Keizers investeert in leveringsbetrouwbaarheid”

“Met uiterste zorgvuldigheid wordt er bij Keizers gewerkt aan de te leveren orders. Maar waar mensen werken, worden ook fouten gemaakt. Keizers investeert daarom in een nieuw eindcontrolesysteem.”

On time delivery en conform afspraak kunnen leveren van bestelde orders is voor de klanten van Keizers van groot belang. Levertijden bij de klanten van Keizers zijn kort. Incomplete of onjuiste leveringen van orders geeft hierdoor direct een verstoring.

Keizers heeft daarom geïnvesteerd in een systeem om een volledigheidscontrole uit te kunnen voeren op de orders die (per pallet) Keizers Metaal verlaten. Om deze controle uit te kunnen voeren, worden de onderdelen na het lasersnijden direct voorzien van een barcode-productlabel. Dit label is tevens geregistreerd en gekoppeld aan het bestaande ERP-systeem. Op dit label staat naast de barcode o.a. ook op welke bewerkingen uitgevoerd moeten worden ten aanzien van het betreffende onderdeel. Alle bewerkingen die uitgevoerd worden, worden ook geregistreerd binnen het ERP-systeem.

Bij expeditie scant een medewerker het palletlabel. Vervolgens worden de verschillende artikelen die op een pallet liggen gescand. Het systeem voert nu automatisch een controle uit om te kijken of de order compleet is. Daarnaast wordt gecontroleerd of alle bewerkingen zijn uitgevoerd die van te voren zijn gepland door een werkvoorbereider.

Is een order niet compleet of zijn de bewerkingen niet uitgevoerd? Dan wordt dit gemeld en wordt de pakbon niet geprint. In dit geval zal de betreffende order niet worden vrijgegeven voor verzending.

De order zal, met de hoogst mogelijke prioriteit, terug de productieketen in worden gestuurd en alsnog compleet gemaakt worden. Dit alles zorgt ervoor dat de opdrachtgever zijn order compleet krijgt aangeleverd.

“Keizers Metaal; uw flexibele partner met een hoge leveringsbetrouwbaarheid!”

Wilt u op de hoogte blijven? Volg ons op LinkedIn!

Wilt u meer weten? Bel 053 – 57 42 640 of vul het antwoordformulier in. We bellen u binnen 24 uur terug.