> “Keizers Metaal, van laseren tot subsamenstellingen, dit is uniek in de regio” - Keizers Metaal

“Keizers Metaal, van laseren tot subsamenstellingen, dit is uniek in de regio”

“Keizers Metaal speelt in op de behoefte aan het uitbesteden bij productiepieken binnen bedrijven of op bedrijven die er voor kiezen om het produceren uit te besteden en de focus leggen op het engineeren en assembleren”

Keizers Metaal is zich bewust dat het bedrijf zich midden in de supply chain van zijn klanten bevindt. Vaak zijn het klanten die hun onderdelen van zowel plaat als buis met flexibiliteit, ‘just in time’ en hoge leveringsbetrouwbaarheid aangeleverd willen krijgen. Bijna alsof het intern bij hen gemaakt wordt aansluitend op hun productieplanning.

Subsamenstellingen

Máár naast de losse onderdelen, vervaardigd uit buis- en plaatmateriaal, maakt Keizers Metaal ook subsamenstellingen waarna de klant alleen nog hoeft te assembleren.  Hiervoor wordt door de opdrachtgever de betreffende tekening(en) aangeleverd. Op basis daarvan zal Keizers Metaal ‘just in time’ het product, gelast en wel, als één samenstelling aan de klant leveren.

Tijdens de voorbereiding van de opdracht en alvorens de productie in gang wordt gezet beoordelen ervaren werkvoorbereiders de tekeningen op onduidelijkheden. Bij onduidelijkheden of voor advies nemen zij contact op met de opdrachtgever. Door deze wisselwerking merken klanten op dat de ontwerpen beter maar óók het produceren hiervan efficiënter wordt.

De onderdelen van de subsamenstellingen worden ‘in house’ geproduceerd. Hiervoor beschikt Keizers Metaal onder andere over een 3D buislaser, diverse plaatlasers en kantbanken. Daarnaast wordt ook het walsen, boren en afbramen ‘in house’ gerealiseerd. De ervaren specialisten lassen de aluminium, staal, of RVS samenstellingen op basis van de TIG, MIG of MAG lasmethoden.

Om het af te maken verzorgt Keizers, indien gewenst, óók eventuele oppervlakte behandelingen zoals verzinken, beitsen (RVS), spuiten, poedercoaten en stralen.

Kortom, wat u als klant geleverd krijgt, is een volledig afgewerkte samenstelling, flexibel en ‘just in time’ geleverd!

Keizers Metaal uw flexibele partner, óók voor uw subsamenstellingen!

Wilt u op de hoogte blijven volg ons op LinkedIn!

Wilt u meer weten bel 053 – 57 42 640 of vul het antwoordformulier in, we bellen u binnen 24 uur terug.