> Hoe zit het met de kwaliteit en beheersbaarheid? - Keizers Metaal

Hoe zit het met de kwaliteit en beheersbaarheid?

“Keizers Metaal groeit. We worden door onze klanten zeer gewaardeerd om onze flexibiliteit, maar processen moeten ook beheersbaar zijn én blijven met een hoge leveringsbetrouwbaarheid,” aldus eigenaar Dennis Grolleman.

Daarom hechten we bij Keizers Metaal waarde aan toetsing en certificering van onze processen. “We zetten ons met zijn allen in voor de kwaliteit en de leveringsbetrouwbaarheid,” vertelt Joko Jansen, werkvoorbereider en inkoper.

Keizers is in het bezit van het EN 1090-1 certificaat, de norm die van toepassing is op dragende stalen en aluminium constructiewerken. Daarnaast zijn we in het bezit van het EN 10204 – herwaarmerkcertificaat. We zijn door TÜV-Nederland bevoegd tot het overstempelen van basismateriaal met een 3.1 of 3.2 certificaat.

Joko Jansen: “Onlangs heeft de TÜV-Nederland weer een controle uitgevoerd en vastgesteld dat Keizers de traceerbaarheid op basis van de EN 10204 goed op order heeft. Van alle snijdelen die we geleverd hebben kunnen we herleiden welke leveranciers ons hiervan de basismaterialen hebben geleverd. Wij hadden er natuurlijk al alle vertrouwen in, maar het is toch fijn dat de TÜV dit met een controle bevestigt.”

Het is namelijk ook een nieuw proces dat wij hebben opgezet en hebben laten toetsen. Een registratieproces waarbij we door middel van scanregistratie alle basismaterialen registreren en koppelen aan de bijhorende materiaalcertificaten en de daaruit vervaardigde productieorders. Een waterdicht traceersysteem dus, dat onlangs geauditeerd is door de TÜV.

Op basis van dit registratieproces willen we bij Keizers Metaal ons nog meer ontwikkelen en meerwaarde voor onze klanten bieden. Daarover leest u de volgende keer meer.

Zie de website voor een kopie van de certificaten: https://keizersmetaal.nl/certificaten/

Ook de komende periode blijven we vanzelfsprekend investeren in flexibiliteit en kwaliteit, dus blijf ons volgen!

Wilt u meer weten, bel dan 053 – 57 42 640 of vul het antwoordformulier in. We bellen u binnen 24 uur terug.