> "Groei door en voor flexibiliteit" - Keizers Metaal

“Groei door en voor flexibiliteit”

Keizers Metaal wordt door de klanten zeer gewaardeerd om de flexibiliteit. Deze flexibiliteit heeft gezorgd voor groei. Dit mag niet ten koste gaan van de flexibiliteit zo is de stelling van Dennis Grolleman, eigenaar van Keizers Metaal. Daarom investeert Keizers Metaal wederom en breidt het machinepark uit met de unieke Trulaser 5030 plaatlaser voorzien van BrightLine die o.a kleine openingen kan laseren in dikke plaat met hoge kwaliteit. De machine is voorzien van automatische be- en ontlading, een Safan kantbank en een Lismacc ontbraam/slijpmachine.

De TruLaser is voorzien van een BrightLine Fiber voor hogere kwaliteit van de contouren bij dikke plaat, De BrightLine Fiber maakt het ook mogelijk om kleinere contouren uit te snijden in dikke plaat en heeft een hoge snelheid.

Klik hier voor aanvullende informatie

TruLaser KeizersMetaal

De Safan H-Brake Hybrid 170T.31-25, is een uitbreiding op de bestaande capaciteit kantbanken.

170Ton
3100mm
510mm uitlading

Klik hier voor een overzicht van onze kantbanken

Safan KeizersMetaal

De Lissmac SBM-L G1S2 ontbraam/slijpmachine wordt gebruikt voor het efficiënt dubbelzijdig slijpen en afronden van geponste, laser gesneden delen.

Klik hier voor aanvullende informatie

Lissmac KeizersMetaal

Contact opnemen

De goed getrainde medewerkers zijn blij met de uitbreiding van het machinepark en staan klaar om uw orders met de nauwkeurigheid en flexibiliteit te verwerken die u van Keizers Metaal gewend bent.

Ook de komende periode blijft Keizers Metaal investeren in flexibiliteit en kwaliteit dus blijf ons volgen!

Wilt u meer weten bel 053 – 57 42 640 of vul het antwoordformulier in, we bellen u binnen 24 uur terug.