Professioneel laswerk

Professionaliteit, kwaliteit en snelheid

Bij rvs lassen kunnen onze ervaren lassers en onze moderne lastafels en materialen in een handomdraai perfecte lasnaden leggen op uw halffabricaten. De sleutel tot het perfectioneren van rvs lassen zit in het kennen van alle aspecten en kenmerken van het materiaal.

Rvs laswerk wordt gecompliceerd door de gevoeligheid voor warmtespanningen, omdat rvs een lage thermische geleidbaarheid heeft. Met andere woorden, wanneer rvs niet door een specialist wordt gelast, kan het voorkomen dat de lage geleidbaarheid leidt tot ophopingen van grote warmtespanningen in het lasgebied. Dit resulteert in scheurvorming en een instabiele lasnaad. Zoek daarom altijd een gespecialiseerde partij voor het lassen van uw rvs materiaal. Zoek daarom altijd naar Keizers Metaal.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen!

Beschermgassen bij het lassen

Een ander veel voorkomend probleem bij het lassen van rvs is de gevoeligheid voor oxidatie. Zuurstof is nadelig voor de integriteit van het materiaal. Daarom lassen we rvs bij Keizers Metaal altijd met de MIG/MAG of TIG methode. Rvs lassen met MIG/MAG of TIG methoden beschermen het smeltbad tegen oxidatie vanwege het gebruik van inert gassen zoals argon. De keuze tussen MIG/MAG rvs lassen en TIG rvs lassen is afhankelijk van de grootte van de lasnaad en de toepassing van het halffabricaat. MIG/MAG rvs lassen kenmerkt zich door de snelheid waarmee onze lassers de naad kunnen realiseren. Deze snelheid kunnen we garanderen voor zowel dikke als dunne materialen.

TIG lassen is meer voor de precisie. Door de handmatige controle over de lasboog en het toevoegmateriaal kunnen onze lassers de dunste rvs materialen puntgaaf lassen. Het beschermgas is ook in dit geval argon, zodat oxidatie niet plaatsvindt.

Persoonlijke aandacht ook bij het lassen

Keizers Metaal bekleedt een unieke positie in de metaalbewerkingssector. Onze klanten kunnen genieten van de snelheid en kwaliteit van een grote commerciële partij. Toch kunnen wij op kleinere schaal persoonlijke aandacht schenken aan de juiste methoden en manieren van rvs lassen om de toepassing van uw halffabricaat compleet tot hun recht te laten komen. MIG/MAG, TIG of elektrode lassen? Geen zorgen, onze specialisten leggen het u uit en bieden de beste optie.

RVS lassen

Verzeker kwaliteit

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  RVS lassen

  RVS lassen

  Ervaren in het lassen van rvs materialen voor partijen in diverse sectoren van de bouw tot de transport, zijn onze lassers de beste optie in de metaalbewerkingssector. Verzeker uzelf van kwaliteit door het formulier hiernaast in te vullen. Onze medewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.