“Keizers Metaal, uitbreiding capaciteit en mogelijkheden nabewerkingen”

“Nieuwe Q-Fins F1200 (2x) en F200 XL voor ontbramen, afbramen, slijpen, kanten breken, slakken verwijderen, oxihuid verwijderen en lijnfinisch aanbrengen”

Kwaliteit en efficiency voordelen met oppervlakte nabehandeling door Keizers

Met de Q-fin ontbraam machines speelt Keizers in op de behoefte van de klanten om de producten gereed om te verwerken aangeleverd te krijgen. Klanten hoeven nu zelf niet meer te ontbramen. Voor onze klanten is dit veel efficiënter dan zelf bijvoorbeeld afbramen, zeker wanneer de delen al gezet zijn. De delen worden bij Keizers direct vanaf de laser gesorteerd en daarna na-behandeld doormiddel van één van deze 3 nieuwe machines.

Direct verwerken

De gelaserde en gekante delen kunnen na deze behandeling direct gelast, gecoat of gemonteerd  worden in de samenstellingen of machine(s). Doordat de scherpe randen verwijderd zijn door Keizers Metaal kunnen de delen sneller door onze klanten worden verwerkt.

Midden in supply chain

Wij realiseren ons dat we middenin de supply chain van onze klanten zitten. Met deze extra nabewerkingsmogelijkheden geven we verdere invulling aan onze doelstelling om naadloos aan te sluiten in de supply chain van onze klanten.

Onze Q-fin machines

De 3 nieuwe machines Q-Fin F1200 (2x) en F200 XL machine voor de nabewerkingen zijn veelzijdige en kwalitatief hoogstaande machines. Ze worden ingezet voor  ontbramen, afbramen, slijpen, kanten breken, slakken verwijderen, oxihuid verwijderen en voor het aanbrengen van lijnfinish. De machine zorgt voor mooie rondingen en het breken van de scherpe kanten maakt een goede oppervlaktebehandeling mogelijk.

Klik hier voor aanvullende informatie over de Q-Fin ontbraammachines.

Ook de komende periode blijft Keizers Metaal investeren in flexibiliteit en kwaliteit dus blijf ons volgen!

Op de hoogte blijven?  Volg ons op LinkedIn!

Wilt u meer weten? Bel 053 – 57 42 640 of vul het antwoordformulier in, we bellen u binnen 24 uur terug.