Staal laten snijden

In onze opslagruimtes liggen grote staalplaten. Wanneer wij een bestelling krijgen, kunnen we deze platen natuurlijk niet zomaar aan u meegeven. Om ze op maat aan te leveren, laten wij het staal precies naar uw wensen in stukken snijden. Zodanig zelfs, dat de platen klaar zijn voor gebruik. Tijdens dit proces maken we gebruik van een laser. Als die zijn werk heeft gedaan, nemen onze vakmensen het werk over en zijn zij verantwoordelijk voor de finishing touch.

Offerte aanvragen

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen

Plaatlaseren

Het laten snijden van staal noemen wij ook wel plaatlaseren. Het staal bestaat immers uit één grote plaat die door middel van een laser in stukken wordt gesneden. Van alle metalen (staal, RVS, aluminium, et cetera) is staal het best te snijden. Wij snijden staalplaten tot een afmeting van 4 bij 2 meter en tot een dikte van 25 millimeter. Hoe dat precies in zijn werk gaat? Ons machinepark beschikt over de meest luxe lasersnijmachines. Die laten wij het staal voor u snijden.

 • Trumpf TruLaser 3030. Deze machine beschikt over een energie van 5kW. Doordat hij enkel RVS snijdt, is de kans op verontreiniging minimaal.
 • Trumpf TruLaser 5030 fiber. Het ont- en beladen van deze machine met een energie van 8kW gaat volautomatisch. Bovendien zorgt de combinatie van de BrightLine Fiber en de CoolLine optie ervoor, dat kleine contouren ook op een dikke plaat eenvoudig kunnen worden uitgesneden. Hij snijdt werkstukken van 3 bij 1,5 meter.
 • Trumpf TruLaser 5040 fiber. Met meer energie (10kW) levert de 5040 fiber een nog iets betere kwaliteit en kan hij nog grotere werkstukken snijden (4 bij 2 meter).
Staal laten snijden door Keizers Metaal

Voordelen

Staal laten snijden bij Keizers Metaal kent veel voordelen. Allereerst bewerkstelligen we kostenreductie door efficiënt te nesten. Met nesten bedoelen we het zo optimaal mogelijk winnen van de gewenste onderdelen uit een plaatwerk. Als we het snijden van verschillende orders combineren in één plaat, kan dit financieel gunstig voor u uitpakken. Daarnaast kunnen we met de CoolLine optie met hoge snelheid kleine contouren in dikke platen snijden. Dat maakt onder andere onze korte levertijden mogelijk. Als het slechts het laten snijden van staal betreft, wordt uw bestelling al binnen vijf dagen geleverd. Eventuele spoedopdrachten kunnen we zelfs met een levertijd van een halve dag uitvoeren.

Staal laten snijden door echte experts

Contact om staal te laten snijden

Wilt u staal laten snijden of heeft u interesse in een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Een team specialisten staat klaar om uw vragen te beantwoorden of een offerte aan te leveren. Langskomen bij ons in Haaksbergen kan natuurlijk altijd. Hopelijk tot snel!

Vragen over staal laten snijden?

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Neem gerust eens contact op!