Staalplaat lasersnijden bij Keizers metaal

Staalplaat lasersnijden

Een staalplaat lasersnijden? De professionals van Keizers Metaal staan voor u klaar. Ook wanneer u het snel nodig heeft. Onze levertijden zijn kort doordat wij gebruik maken van slimme software, beschikken over een modern machinepark en vakkundige medewerkers in dienst hebben. De platen met standaard diktes hebben we, net als diverse exoten, altijd op voorraad. Overige platen leveren we op bestelling. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Offerte aanvragen?

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen

Staalplaat lasersnijden door Keizers Metaal

Het lasersnijden van staal is een veelgebruikte techniek binnen plaatbewerking. Met dit technologische proces kan er op een nauwkeurige manier een snede gemaakt worden in een staalplaat.

Keizers Metaal heeft jarenlang ervaring met een stalen plaat lasersnijden. En dankzij onze BrightLine fibers doen we dit met hoge kwaliteit en precisie. De maximale afmeting voor de platen is 4 x 2 meter en het snijbereik ligt tussen 0,5 en 25 mm. Wijkt de dikte die u nodig heeft hiervan af? Laat het ons weten, dan bespreken we samen de mogelijkheden. De CoolLine optie stelt ons zelfs in staat om subtiele contouren te verwerken in dik constructiestaal. Wij beschikken over 4 machines waar we een stalen plaat mee kunnen lasersnijden. De meest recente aanschaf is de Trumpf TruLaser 5030. Bij deze machine gaat het beladen en ontladen volautomatisch met behulp van de LiftMaster Compact.

We vinden het belangrijk om de kosten zo laag mogelijk te houden, zowel voor u als voor ons. Daarom combineren we vaak meerdere orders en gebruiken we de laatste nesting software. Daarmee kunnen we de benodigde delen zo efficiënt mogelijk uit een plaat halen.

staalplaat lasersnijden door experts

Meer dan stalen plaat lasersnijden

Een staalplaat lasersnijden is slechts één van onze diensten. Zo laseren we niet alleen platen, maar ook buizen. Dit doen we met diameters tot 254 mm en wanddiktes tot 10 mm. U kunt ons naast een staalplaat lasersnijden ook inschakelen voor:

 • Kanten
 • Walsen
 • Lassen
 • Boren en tappen
 • Ontbramen

Voor elke van onze diensten hebben we aanleverspecificaties opgesteld. Neem deze door om er zeker van te zijn dat u uw order juist aanlevert. Kunt u niet voldoen aan de gestelde aanleverspecificaties voor staal lasersnijden? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Staalplaat lasersnijden door Keizers Metaal

Overige materialen

Net als dat staalplaat lasersnijden niet onze enige dienst is, is een staalplaat niet het enige materiaal dat u kunt laten bewerken. We bewerken ook:

 • RVS
 • Aluminium
 • Zincor
 • Sendzimir
Staalplaat lasersnijden voor betere resultaten

Staalplaat laten lasersnijden door Keizers Metaal?

Bent u benieuwd naar de kosten van een staalplaat lasersnijden? Vraag dan direct een offerte aan. Voor een stalen plaat lasersnijden kunt u zelfs al binnen enkele minuten een offerte ontvangen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op, zodat wij ze kunnen beantwoorden.

Vragen over staalplaten lasersnijden?

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  staalplaat lasersnijden

  Staalplaat lasersnijden

  Neem gerust eens contact met ons op!