Staal laseren

Wilt u staal laseren? Laat dat maar over aan de vakkundige specialisten van Keizers Metaal. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring met lasersnijden, zowel met buislaseren als met plaatlaseren. U kunt dus rekenen op perfecte kwaliteit. Bovendien bieden we resultaat op maat met onze kennis, het gebruik van slimme software en geavanceerde apparatuur.

Offerte aanvragen?

Vraag een vrijblijvende aan!

Offerte aanvragen

Buislaseren

Een van de diensten die wij op het gebied van staal laseren leveren, is buislaseren. Hiervoor maken we gebruik van de TruLaser Tube 7000. De 3D-laserkop van deze machine kan in alle richtingen laseren. Dit leidt tot een hogere efficiëntie en een grote besparing qua tijd en arbeid in het verdere productieproces. We laseren overigens ook RVS en aluminium. Voor staal laseren in 2D is de maximale wanddikte van de buis 10 mm en voor 3D laseren is dit 8 mm. De diameter mag maximaal 254 mm zijn. Uw producten worden na het laseren gesorteerd bij u aangeleverd, zodat ze eenvoudig in elkaar gezet kunnen worden.

Staal laseren door deskundig bedrijf

Plaatlaseren

U kunt ons ook inschakelen voor plaatlaseren. Ons machinepark bestaat uit 3 machines:

 • De Trumpf TruLaser 5040 fiber
 • Trumpf TruLaser 5030 fiber
 • Trumpf TruLaser 3030

De eerstgenoemde is de machine die we het meest recent hebben aangeschaft. Deze is voorzien van een 10kW BrightLine fiber, wat zorgt voor hogere kwaliteit van de contouren bij een dikke plaat. Met de LiftMaster Compact kunnen we bovendien automatisch beladen en ontladen. De standaard levertijd om staal te laten laseren is 5 werkdagen. Heeft u meer haast? Plaats dan een spoedopdracht. Daarbij kunnen we de levertijd reduceren tot soms slechts een halve dag. Wij vragen u de aanleverspecificaties door te lezen als u een opdracht aan ons verstrekt, zodat we uw order goed kunnen verwerken.

Staal laseren in actie

Staal laseren en overige diensten

Staal laseren is slechts een van de diensten van Keizers Metaal. Tot onze andere diensten behoren:

 • Lassen
  We lassen aluminium, staal en RVS. Het kan zowel om een kleine serie als om een complexe samenstelling gaan.
 • Kanten
  Met ons unieke machinepark bestrijken we een brede range. We denken graag met u mee om complexe vormen te realiseren.
 • Walsen
  Wij walsen diverse materialen, waaronder platen en profielen.
 • Boren en tappen
  Is het laser snijden van gaten niet mogelijk? Boren of draadtappen is in dat geval de oplossing.
 • Ontbramen
  Scherpe randen en oneffenheden aan staal, aluminium of RVS verwijderen we snel en goed.
Staal laseren door echte experts

Contact met Keizers Metaal

We zetten onze ervaring graag in om u van dienst te zijn. Ons motto luidt dan ook: “We verkopen geen nee.” Resultaat op maat, daar kunt u op rekenen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om staal door ons te laten laseren of over een van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op of vraag gelijk een offerte aan. We staan u graag te woord. 

Vragen over staal laseren?

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Neem gerust contact op!