Keizers Metaal, de specialist voor zakelijk buislasersnijden van staal

Bij Keizers Metaal staan we met onze jarenlange ervaring bekend als dé specialist op het gebied van metaalbewerking. Deze metaalbewerking betreft dan niet alleen plaatmaterialen, maar sinds 2017 ook complexere metaalbewerking. In 2017 schaften we namelijk onze TRUMPF Trulaser Tube 7000 aan. Deze geavanceerde machine stelt ons in staat om zeer nauwkeurige bewerkingen van buizen aan te bieden. Zo kunnen we zowel buizen lasersnijden gemaakt uit ferro en non-ferro metalen. Kortom, RVS, aluminium of staal buislasersnijden? Neem contact op met de specialisten van Keizers Metaal.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen!

Stalen buizenlaser snijden met hoge precisie en snelheid

Stalen buizenlaser snijden is een specialisme waar we bij Keizers Metaal veel aandacht aan schenken. De verschillen tussen aluminium, RVS en stalen buizen reiken naast de metaaleigenschappen zelf, ook tot de manier waarop we de buizen lasersnijden. Gelukkig telt ons machinepark twee krachtige lasers die tot 6000W kracht kunnen leveren. Zo kunnen we met gemak zefls de zwaarste stalen buizen lasersnijden tot een maximale doorsnede van 254 millimeter.

Een andere grote reden dat onze klanten kiezen voor het lasersnijden van hun stalen buizen is de snelheid waarmee we dit voltooien. Vijf dagen na het doorzetten van de order kunnen wij het afgewerkte halffabricaat aanleveren. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze ervaren werkvoorbereiders. Een ontwerp wordt als 3D tekening aangeleverd in STEP-formaat. Deze wordt offline bij de lasers ingesteld waardoor we downtime verminderen.

3d staal lasersnijden

Meedenkende specialisten voor het beste resultaat

Keizers Metaal bekleed een uniek positie in de sector van metaalbewerking. Met onze schaal kunnen we zelfs zeer grote orders met snelheid verwerken, terwijl we de persoonlijke aandacht per project ook behouden. We maken gebruik van aanleverspecificaties en richtlijnen voor het buislasersnijden van staal. Is het echter niet mogelijk om niet te voldoen aan de richtlijnen, kunt u alsnog contact met onze specialisten opnemen zodat zij met u mee kunnen denken.

Stalen buizen lasersnijden

Meer dan een stalen buislasersnijden

Als dé metaalbewerkingsspecialist voor zakelijk Nederland zijn wij ons ervan bewust dat er verschillende sectoren zijn die robuust staal nodig hebben voor constructies. De stevigheid van een constructie is deels te wijden aan het materiaal maar ook de vorm is van belang. Daarom bieden wij naast stalen buizen meer bewerkingen met onze 3D buislasersnijders. Zo kunnen we naast ronde materialen ook niet ronde materialen bewerken. Stalen kokers bijvoorbeeld. Zowel onze TRUMPF Trulaser Tube 7000 en onze gloednieuwe TRUMP Trulaser Tube 7000 Fiber accommoderen kokervormig materiaal. Dus ook voor het lasersnijden van uw stalen kokers kunt u bij ons infomeren.

Staal buislasermachine

Contact met Keizers Metaal

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  3d staal lasersnijden

  Staal buislasersnijden

  Voor volledige ontzorging en kwalitatief hoogwaardig staal buislasersnijdwerk, neemt u contact op met de specialisten van Keizers Metaal. Door het onderstaande formulier in te vullen of het nummer te bellen zet u de eerste stap naar vakmanschap