Lasersnijden van allerlei soorten plaatmateriaal

Metaalbewerkingsspecialist van zakelijk Nederland

Keizers Metaal, gevestigd in Haaksbergen, is al sinds 1989 uw verrassend flexibele partner in metaalbewerking. Onze leus vanuit deze flexibiliteit is daarom: “we verkopen geen nee.” Hoe we het waarmaken dat elke aanvraag en opdracht snel en professioneel wordt afgehandeld? Voor elke dienst die we aanbieden hebben we de meest ervaren specialisten en geavanceerde apparatuur beschikbaar. Een schoolvoorbeeld hiervan is een van onze hoofddiensten: plaat lasersnijden. Lees verder hoe we allerlei soorten plaatmateriaal, van allerlei diktes lasersnijden tot een afmeting van wel 4000 x 2000 millimeter.

Offerte aanvragen?

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen

De mogelijkheden met hoogwaardige lasersnijders

Platen laten lasersnijden biedt veel mogelijkheden voor halffabricaten en opzichte van de ‘traditionele’ snijtechnieken. Platen laten lasersnijden door Keizers Metaal biedt nóg meer mogelijkheden.

Precisie

Hetgeen wat Keizers Metaal bovenal kan garanderen, precisie. Onze drie geavanceerde plaatlasermachines bieden alle drie verschillende opties, functies en mogelijkheden. Maar wat ze alle drie heel goed doen is nauwkeurigheid. Tot op de millimeter leveren onze TRUMPF TruLaser 3030 CO2, 5030 Fiber en 5040 Fiber kwalitatief hoogwaardige halffabricaten.

Snelheid

Onze TRUMPF TruLasers met BrightLine Fiber en CoolLine capaciteiten maken het mogelijk om zelfs de kleinste contouren met een hoge snelheid te lasersnijden. Deze snelheid is voor alle diktes tot 25 millimeter.

Fibre line plaat lasersnijden

Flexibiliteit

Van bladstaal tot aluminium traanplaten, elk soort materiaal kan worden gesneden bij Keizers Metaal. Zolang de maximale afmetingen van 4000 x 2000 millimeter niet worden overschreden, kunnen we elke plaat laseren. Naast de flexibiliteit in plaatmateriaal, bieden we bij Keizers Metaal ook een flexibiliteit in onze diensten. Voor adviezen, specificaties buiten onze ‘normale’ aanleverspecificaties of om te sparren rondom de beste manier om uw plaatwerk te lasersnijden, neem contact met ons op!

Kostenbesparing

De grootste plus van uw plaat lasersnijden is de plus onderaan de streep. In het geval van plaat lasersnijden, vinden we de kostenbesparing in zowel beperking van materiaalverlies als de schaalbaarheid. Lasersnijden maakt het mogelijk om consistente, precieze sneden te maken die alleen strikt noodzakelijk zijn voor het behalen van de gevraagde vorm.

Plaat lasersnijden bij Keizers Metaal

Neem vandaag nog contact op!

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Fibre line plaat lasersnijden

  Plaat lasersnijden

  Bent u benieuwd naar wat lasersnijden voor uw project kan betekenen of bent u benieuwd naar welke voordelen Keizers Metaal u nog meer kan bieden? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Onze specialisten staan klaar om je te helpen bij elke stap van het proces, van ontwerp tot productie.