KeizersMetaal helpt u verder!

Lasersnijder staal

Voor het laten lasersnijden van staal bent u bij Keizers Metaal aan het juiste adres. Met ons team van professionals kunnen wij al uw wensen realiseren. Zo kunnen wij staal lasersnijden, maar ook andere materialen.

Wilt u met spoed staal laten lasersnijden? Geen zorgen! Bij ons zijn de materialen van standaard diktes altijd op voorraad en daarom kunnen wij deze lasersnijden binnen 5 werkdagen. Overige afmetingen leveren we op bestelling. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de overige afmetingen.

Of het nou gaat om platen of buizen lasersnijden, Keizers Metaal helpt u graag!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen!

Hoe werkt staal lasersnijden?

Het lasersnijden van staal, hoe gaat dit precies in zijn werk? Het lasersnijden van staal is een techniek die wordt gebruikt om sneden in staalplaten of -buizen te maken. Bij Keizers Metaal hebben wij vier machines in beheer voor het lasersnijden van staal. Onze meest recente aanschaf is de Trumpf TruLaser 5030. Bij deze lasersnijder staal gaat het beladen en ontladen volautomatisch met behulp van de LiftMaster Compact. Daarnaast beschikken wij over BrightLine Fiber machines. Deze zorgen ervoor dat wij staal kunnen lasersnijden naar de hoogst haalbare kwaliteit en precisie. En de CoolLine optie zorgt ervoor dat wij (op hoge snelheid) subtiele contouren kunnen verwerken in dik constructiestaal. Met ons machinepark kunnen wij u uitstekende productkwaliteit garanderen.

De maximale afmeting voor onze lasersnijder staal is voor platen 4 x 2 meter. Het snijbereik ligt bij Keizers Metaal tussen 0,5 en 25 mm. Wijkt het staal dat u wilt lasersnijden hiervan af? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Staal gesneden door laser

Meer dan alleen lasersnijder staal

Naast dat u bij Keizers Metaal aan het juiste adres bent voor een lasersnijder staal, bieden wij u meer diensten. Zo kunnen wij naast staal in plaatvorm snijden, ook staal buizen snijden. De maximale afmetingen hiervan is een diameter van 254 mm en een wanddikte tot 10 mm.

Wij bieden u naast een lasersnijder staal ook diverse andere diensten aan: kanten, walsen, lassen, ontbramen, boren en tappen. Voor meer informatie hierover kunt u onze dienstenpagina bekijken. Deze diensten kunnen wij naast staal ook met andere materialen uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan: RVS, aluminium, zincor en sendzimir.

Belangrijk om te weten is dat wij bij Keizers Metaal aanleverspecificaties vereist hebben gesteld. Door deze richtlijnen te volgen zal het proces met de lasersnijder staal beter verlopen. Wil afwijken van deze richtlijnen? Neem dan gerust contact op met een van onze professionals.

Staalplaat lasersnijden

Staal laten lasersnijden?

Wilt u meer weten over lasersnijden van staal? Of heeft u een vraag over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Benieuwd naar de kosten voor staal lasersnijden? U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Zo krijgt u een beter beeld over de kosten die bij lasersnijden van staal horen.

Staalplaat lasersnijden bij Keizers Metaal

Vragen over staal lasersnijden?

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Staal lasersnijden

  Lasersnijder staal

  Vragen over staal lasersnijden? Neem dan contact op!