Jaren ervaren in metaalbewerking

Sinds 2017 zijn we bij Keizers Metaal bezig met het aanbieden en innoveren op het gebied van buislasersnijden van metaal. Deze complexe vorm van metaalbewerking bieden onze klanten de mogelijkheid om sneller, sterkere constructies te produceren, met kostenbesparingen van dien. Het metalen buislasersnijden is mogelijk door de combinatie van ervaren specialisten in de werkvoorbereiding én een geavanceerd machinepark dat de mogelijkheden biedt om snel, efficiënt en economisch kwalitatief hoogwaardige halffabricaten te produceren. Dus wilt u uw stalen, rvs of aluminium buizen lasersnijden? Neem contact op met onze metalen buislasersnij-medewerkers op!

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen!

Metalen buizen lasersnijden met Keizers Metaal

Het realiseren van complexe bewerkingen op metalen buizen begint bij het voorbereidende werk. 3D ontwerpen aangeleverd in het STEP-format worden ingeladen in onze software. Onze TRUMPF Trulaser Tube 7000 en 7000 fiber uitvoering maken het mogelijk om deze offline in te laden zodat de machine de bewerkingen kan nesten. Dit zorgt ervoor dat we met zo min mogelijk materiaalverlies en zo snel mogelijk de bewerkingen kunnen voltooien. In deze stap zorgen we er ook voor dat de machine begrijpt welke metalen worden bewerkt. Dit doen we omdat de drie vaakst gesneden metalen; aluminium, RVS en staal alle drie een andere manier van bewerking vergen vanwege de materiaaleigenschappen.

Zo is het ferro-metaal buislasersnijden anders dan het non-ferro-metaal buislasersnijden. Ferro-metalen buizen lasersnijden vergt veelal meer vermogen. Gelukkig maken wij gebruik van de meest geavanceerde machines die een vermogen van 6000W kunnen leveren.

Bij Keizers Metaal kunnen we onze klanten dus allerlei opties en oplossingen bieden op het gebied van metaal buislasersnijden. Toch, in het geval u door de bomen het bos niet meer ziet, springen onze specialisten graag in met adviezen. Dat is ook de kracht van Keizers Metaal; geavanceerde machines, ervaren medewerkers én persoonlijke aandacht voor ieder project. Zo adviseren onze specialisten niet alleen tijdens de ontwerpfase, maar gedurende het gehele proces.

Andere vormen van metaalbewerking

De titel van dé metaalbewerkingsspecialist van zakelijk Nederland zetten wij kracht bij met de verschillende mogelijkheden die we allemaal bieden. Naast de bovenstaande materiaalopties en aanleverrichtlijnen bieden we onze klanten ook een vrijheid in vorm. Metaal buislasersnijden is niet alleen toepasbaar op cirkelvormige buizen. Ook niet cirkelvormige buizen zoals kokers kunnen we lasersnijden. Dus ook om uw metalen kokers te lasersnijden kunt u contact met ons opnemen.

Metalen buislasersnijder

Contact met Keizers Metaal

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  metaal buislasersnijden

  Metalen buislasersnijden

  Kortom, als u een partij zoekt voor al uw metalen buislasersnijdwerk, dan zoekt u Keizers Metaal. Vul het onderstaande formulier in, of neem direct contact op met onze medewerkers om kennis te maken of om een vrijblijvende offerte op te laten maken. Uw eerste stap naar vakmanschap, Keizers Metaal.