> RVS Lasersnijden | Keizers Metaal | Uw metaalpartner

RVS Lasersnijden door KeizersMetaal

RVS lasersnijden

Zoekt u een betrouwbaar adres om RVS te laten lasersnijden? Bij Keizers Metaal klaren we de klus graag voor u. We zijn gevestigd in Haaksbergen en al ruim 30 jaar actief. We bieden 24 uur per dag resultaat op maat en de levertijden zijn kort. Dit realiseren we met de inzet van slimme software, een modern machinepark en een goede logistieke beheersing. Daarnaast kunt u rekenen op hoogwaardige kwaliteit voor een goede prijs en persoonlijke service. Dit doen we met de doelstelling om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ons motto? “Wij verkopen geen nee” en helpen u graag met RVS lasersnijden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen bij KeizersMetaal!

Offerte aanvragen!

RVS buizen lasersnijden

Als we een RVS lasersnijden bewerken we de buis met een laserstraal tot een eindproduct of halffabricaat. U ontwerpt zelf het product en levert u het ontwerp aan als 3D-tekening in STEP-format. Indien wenselijk denk we uiteraard graag met u mee.

Onze TruLaser Tube 7000 snijdt buizen en profielen met een maximum diameter van 254 mm en wanddikte van 10 mm. We kunnen uw gelaserde producten gesorteerd aanleveren. Zo heeft u een praktisch bouwpakket dat u eenvoudig in elkaar kunt zetten.

Een paar belangrijke voordelen van RVS lasersnijden op een rij:

 • Hoge snelheid en nauwkeurigheid
 • Weinig materiaalverlies
 • Weinig nabewerking nodig
 • Stabiele verbindingen door nauwkeurige verstekhoeken
 • Lage onderhoudskosten
RVS lasersnijden door KeizersMetaal

Platen lasersnijden

U kunt naast buizen ook RVS platen door ons laten lasersnijden. De platen mogen een maximale afmeting hebben van 4 x 2 meter. Het snijbereik voor RVS lasersnijden bedraagt 0,5 tot 20 mm.

Het laseren doen we met de Trumpf TruLaser 5040. Deze is voorzien van een BrightLine Fiber. Dit levert hogere kwaliteit van de contouren op bij dikke platen. De combinatie met de CoolLine optie maakt het mogelijk om met hoge snelheid kleinere contouren in dikke platen te snijden.

De standaard levertijd is 5 werkdagen. U kunt ook een spoedopdracht plaatsen, waarbij de levertijd teruggaat naar een halve dag (mits er geen verdere bewerking vereist is). Waar mogelijk combineren we meerdere orders. Met de laatste nesting software kunnen we de benodigde delen zo efficiënt mogelijk uit een plaat RVS lasersnijden. Dit resulteert voor u in een gunstige prijs.

RVS lasersnijden door deskundig bedrijf

Contact met Keizers Metaal

RVS lasersnijden is slechts één van onze diensten. U kunt ook een beroep op ons doen voor onder andere: Kanten, Walsen en Lassen. Andere materialen waar we mee werken zijn staal, aluminium, zincor en sendzimir. De standaard diktes platen en buizen zijn altijd op voorraad. Overige materialen leveren we op bestelling. Wilt u RVS lasersnijden? Of heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact op of vraag direct een offerte aan. We gaan graag voor u aan de slag.

Vragen over RVS lasersnijden?

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Vragen over of interesse in RVS lasersnijden? Neem dan contact op!