Professioneel lasersnijden

Lasersnijden Noord-Brabant

Lasersnijden is een metaalbewerking die vele mogelijkheden biedt. Met een laserstraal kunnen er complexe contouren uit het materiaal worden gesneden. Wij zijn al jaren partner voor veel bedrijven op het gebied van lasersnijden in Noord-Brabant. Ondanks dat wij gevestigd zijn in Haaksbergen, kunnen wij een korte levertijd realiseren.

Met ons moderne machinepark bieden wij nauwkeurige oplossingen voor al uw lasersnijprojecten in Noord-Brabant. Wij denken daarom graag met u mee op het gebied van lasersnijden en andere metaalbewerkingen in Noord-Brabant. Neem gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen!

Lasersnijden Brabant

Door gebruik te maken van een krachtige laserstraal kunnen wij de meest complexe contouren met precisie uit diverse materialen snijden. De laserstraal kan op vrijwel elke plek beginnen en er zijn daardoor geen beperkingen aan patronen/vormen. Naast dat lasersnijden in Brabant een nauwkeurige metaalbewerking is, kan deze bewerking ook op hoge snelheid worden uitgevoerd. Afhankelijk van het materiaal en de bewerking is onze standaardlevertijd 5 werkdagen. Heeft u opdracht haast? Dan kunt u een spoedopdracht plaatsen en komen we in overleg tot een passende levertijd.

lasersnijden Noord-brabant

Waarom kiezen voor Keizers Metaal?

Keizers Metaal is hét bedrijf voor lasersnijden in Brabant. Wij leveren uitsluitend producten van uitstekende kwaliteit. Daarnaast beschikken wij over de volgende onderscheidende factoren:

 • Zeer brede aanleverspecificaties: wij kunnen platen lasersnijden met een afmetingen tot wel 4000 x 2000 mm.
 • Kosten reductie door efficiënt nesten: doordat wij gebruik maken van de laatste nesting software, kunnen wij zo efficiënt mogelijk delen uit een plaat halen en houden we minder rest materiaal over.
 • De uitgebreide mogelijkheden: met ons moderne machinepark zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunnen wij complexe contouren uit dik constructiestaal halen.

Buislasersnijden Noord-Brabant

Naast het lasersnijden van vlakke materialen bieden wij ook buislasersnijden in Noord-Brabant aan. Het is een vergelijkbaar proces als plaatmateriaal lasersnijden, met een geavanceerde laserkop kunnen we complexe vormen en structuren creëren. Naast buislasersnijden in 2D-vormen, zijn wij ook gespecialiseerd in het 3D buislasersnijden in Noord-Brabant. Dit is het meest geavanceerde proces waarbij de buislaser in drie dimensies kan snijden: hoogte, breedte en lengte van de buis.

lasersnijden brabant

Meer weten over lasersnijden?

Wilt u meer weten over lasersnijden of bent u benieuwd naar de kosten voor lasersnijden in Noord-Brabant? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het lasersnijden in Noord-Brabant. We kijken ernaar uit om met u samen te werken aan uw volgende lasersnijproject in Noord-Brabant.

Verzeker kwaliteit

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  lasersnijden Noord-brabant

  Lasersnijden Noord-Brabant

  Wilt u meer te weten komen over onze aanpak of wilt u direct met ons in contact komen voor lasersnijden, vul dan het onderstaande formulier in!