Professioneel lasersnijden

Lasersnijden Gelderland

Bent u op zoek naar een geschikte partner voor uw lasersnijwerk in Gelderland? Dan is Keizers Metaal de flexibele partner die u zoekt. Ondanks dat wij gevestigd zijn in Haaksbergen, zijn wij u ook graag van dienst in Gelderland. Met onze jarenlange ervaring met lasersnijden kunt u uitstekende kwaliteit verwachten. Daarnaast hanteren wij korte levertijden. Lasersnijden in Gelderland en omstreken heeft bij ons een standaardlevertijd van 5 werkdagen. Uiteraard is het ook mogelijk om spoedopdrachten te plaatsen, we komen dan samen tot een passende levertijd.

Keizers Metaal denkt graag met u mee op het gebied van lasersnijden en andere metaalbewerkingen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen!

Ons innovatieve machinepark

Lasersnijden is een van de meest nauwkeurige metaalbewerkingen. De laserstraal kan op vrijwel elke plek beginnen en bijna alle patronen/bewerkingen zijn mogelijk. Voor het lasersnijden in Gelderland hebben wij 4 plaatlasers en 2 buizenlasers tot onze beschikking. Ons innovatieve machinepark zorgt ervoor dat wij dan ook voor elke bewerking een passende oplossing kunnen bieden. Ook kleine contouren in dikkere materialen zijn voor ons geen probleem door de CoolLine functie. Deze functie koelt het materiaal tijdens het lasersnijden.

Voordelen van lasersnijden

 • Hoge snijsnelheden dus korte bewerkingstijd;
 • Zeer nauwkeurig;
 • Weinig materiaalverlies;
 • Diverse materialen mogelijk;
 • Geen nabewerking nodig.
Lasersnijden Gelderland

Waarom Keizers Metaal voor lasersnijden Gelderland?

Bij het zoeken naar een partner voor het lasersnijden in Gelderland komt u er waarschijnlijk achter dat er een groot aanbod met partijen is. Des te lastiger om de partner te vinden die het best aansluit bij uw wensen. Wanneer u kiest voor Keizers Metaal, voor lasersnijden in Gelderland, profiteert u van de volgende onderscheidende factoren:

 • Korte levertijden: onze standaardlevertijd voor het lasersnijden is 5 werkdagen, maar in overleg kunnen wij ook een spoedopdracht voor u uitvoeren.
 • Zeer brede aanleverspecificaties: Keizers Metaal kan platen lasersnijden tot een afmeting van 4.000 x 2.000 millimeter.
 • Kosten reductie door efficiënt nesten: door het gebruik van de laatste nesting software kunnen wij delen zo efficiënt mogelijk uit een plaat halen.
 • Uitstekende productkwaliteit: wij maken geen keuze tussen kwantiteit en kwaliteit, wij garanderen ze beiden.

Buislasersnijden Gelderland

Naast lasersnijden kunnen wij ook buislasersnijden in Gelderland. Buislasersnijden is een vergelijkbaar proces als dat van plaatmateriaal lasersnijden. Met de TRUMPF TruLaser 7000 machine kunnen we verschillende buis- en kokervormige profielen bewerken. Deze buislasersnijder maakt het mogelijk om buizen tot een diameter van 254 millimeter te bewerken.

Lasersnijden Gelderland

Kosten lasersnijden Gelderland

Geen enkel project is hetzelfde, de kosten voor het lasersnijden zijn daarom ook afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de materiaalkeuze en de complexiteit van het ontwerp. Wilt u weten wat uw lasersnij project gaat kosten? Vraag dan gerust een offerte aan.

Verzeker kwaliteit

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Lasersnijden Gelderland

  Lasersnijden Gelderland

  Wilt u meer te weten komen over onze aanpak of wilt u direct met ons in contact komen voor ons gecertificeerd laswerk, vul dan het onderstaande formulier in!