Aluminium plaat lasersnijden

Wilt u een aluminium plaat lasersnijden? Laat dat maar over aan Keizers Metaal. Wij hebben hier jarenlange ervaring mee. U profiteert bij ons van korte levertijden, doordat we slimme software gebruiken, een modern machinepark hebben en de logistieke beheersing goed is. We bieden 24 uur per dag resultaat op maat. Onze doelstelling is om u te ontzorgen en ons motto luidt dan ook: ‘We verkopen geen nee’.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen bij KeizersMetaal!

Offerte aanvragen!

Aluminium plaat lasersnijden door Keizers Metaal

Bij het lasersnijden van een aluminium plaat realiseren wij een hoge kwaliteit dankzij de BrightLine fibers van onze Trumpf Trulaser. Hiermee kunnen we platen van maximaal 4 x 2 meter laseren. Het snijbereik voor aluminium is 0,5 – 10 mm. De BrightLine fiber en de CoolLine optie maken het mogelijk om uit een dikke plaat kleinere contouren te snijden. Met de LiftMaster Compact beladen en ontladen we de laser volautomatisch. Met de synchroonlader kan de LiftMaster de werkstukken ook parallel laden en ontladen. Bekijk voor het aanleveren van uw plaat onze aanleverspecificaties om u ervan te verzekeren dat we u aluminium plaat naar behoren kunnen lasersnijden.

Aluminium plaat lasersnijden

Aluminium buis lasersnijden

U kunt niet alleen een aluminium plaat laten lasersnijden, maar ook een aluminium buis. Hierbij bewerken we lange metalen profielen met een laserstraal tot een eindproduct of een halffabricaat. Dit doen we op basis van het door u aangeleverd ontwerp (een 3D-tekening) in STEP-formaat. Indien wenselijk denken we graag mee over zowel het ontwerp als de bewerking. Onze machine (TruLaser Tube 7000) snijdt buizen en profielen met een maximum diameter van 254 mm en maximale wanddikten van 10 mm.

Aluminium plaat lasersnijden in actie

Overige diensten en materialen

Naast een aluminium plaat of buis kunt u RVS, staal, zincor en sendzimir door ons laten lasersnijden. Voor al deze materialen bieden we ook een aantal andere diensten, zoals:

 • Kanten

We beschikken over 7 kantbanken, waardoor we veel verschillende opdrachten kunnen uitvoeren.

 • Lassen

U kunt bij ons zowel kleine series als complexe samenstellingen laten lassen. Dit doen onze specialisten op basis van de TIG of MIG/MAG lasmethoden.

 • Boren en tappen

Is lasersnijden geen optie? Dan kunnen we gaten boren in uw plaatwerk. Ook draadtappen behoort tot de mogelijkheden.

 • Ontbramen

Na het lasersnijden van een aluminium plaat kunnen er bramen of scherpe randen ontstaan. Om alle risico’s uit de weg te gaan adviseren we om de plaat te laten ontbramen.

Aluminium plaat lasersnijden met vierkant aluminium

Contact opnemen

Wilt u een aluminium plaat door ons laten lasersnijden? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. We gaan graag voor je aan de slag. Heeft u vragen over onze lasersnijden of onze andere diensten? Dan horen we ook graag van u. We staan voor u klaar.

Vragen over een aluminium plaat lasersnijden?

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Vragen over of interesse in een aluminium plaat lasersnijden? Neem dan contact op!