Staal Walsen door KeizersMetaal

Staal Walsen

Wilt u staal laten walsen? Dit kunt u met een gerust hart dit toevertrouwen aan de experts van Keizers Metaal. Bij ons kunt u rekenen op een hoogwaardige kwaliteit. Dit komt door onze slimme software, geavanceerde apparatuur en ruime kennis. In ons huidige pand in Haaksbergen van 3.600 vierkante meter,  staat ons unieke machinepark waar we met de nieuwste technieken werken om staal te walsen. Door ons eigen machinepark kunnen we u verzekeren van een mooi eindresultaat en een snelle levertijd. Het doel van Keizers Metaal is om u te ontzorgen. Daarbij ons motto: ‘’we verkopen geen nee.’’ Om staal te walsen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder met staal walsen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen bij KeizersMetaal!

Offerte aanvragen!

Over staal walsen

Staal walsen is het plastisch vervormen van staal door middel van walsrollen. Staal laten walsen bij Keizers Metaal kent diverse mogelijkheden. Het materiaal dat we beschikbaar hebben om te walsen, hebben we in een diameter van 33’, 42’, 48’, 60’, 76’ en 88’. Wanneer u graag een strip wilt laten walsen, kunnen wij een maximale breedte van 80×15 mm walsen. Ook is het belangrijk om rekening te houden met een vermeerdering van 2 keer een walsuitloop van 150 mm. Bekijk de verdere specificaties hier.

Staal walsen door de experts van KeizersMetaal

Diverse materialen

Wij walsen echter niet alleen staal, maar ook andere materialen zoals RVS en aluminium. Onze vakmensen denken gedurende het gehele proces met u mee. Met het oog op de mogelijkheden voor staal walsen, zullen wij u zeer gericht adviseren over bijvoorbeeld de afmetingen en het materiaal. Ook geven we u graag advies over het geschikte materiaal voor uw project. U kunt bij bij Keizers Metaal terecht voor het walsen van staal en andere materialen.

staal walsen door professioneel bedrijf

Onze diensten

Naast het staal walsen leveren we ook andere diensten. Tot onze andere diensten behoren:

Bij Keizersmetaal lassen we aluminium, staal en RVS. Ook al gaat het om een kleine serie of een complexere samenstelling, wij realiseren het voor u.

Door ons unieke machinepark bestrijken we een brede range. We adviseren u graag op het gebied van complexere vormen.

Kunnen gaten niet met een laser gesneden worden? Boren of draadtappen is daarvoor de oplossing.

Wilt u graag de scherpe randen van uw metaal laten verwijderen? Schakel dan Keizers Metaal in.

Staal walsen door Keizers Metaal

Neem contact op voor staal walsen

Benieuwd naar de mogelijkheden van staal walsen? Twijfel dan niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op! Bij Keizers Metaal vinden we het erg belangrijk dat u persoonlijk geholpen wordt. Wij horen graag wat uw wensen zijn, zodat we voor u het perfecte resultaat kunnen realiseren. Bent u misschien geïnteresseerd in onze andere diensten? Ook dan helpen we u graag verder!

Vragen over Staal Walsen?

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Vragen of interesse in Staal Walsen? Neem dan contact op!