Roest vast staal (RVS) walsen door KeizersMetaal

RVS walsen bij KeizersMetaal

Wilt u graag RVS laten walsen door een betrouwbaar en professioneel bedrijf? Bij Keizers Metaal helpen we u graag verder. Door onze jarenlange ervaring verzekeren we u van een hoogwaardige kwaliteit. Doordat wij gebruik maken van een slimme software, geavanceerde apparatuur en kant-, plaat- en buismachines bieden we binnen 24 uur resultaat op maat. Om roest vast staal (RVS) te vervormen, maken we gebruik van walsrollen. Deze walsrollen oefenen druk uit, waardoor de RVS plaat uiteindelijk gaat buigen. Om uiteindelijk het gewenste resultaat te krijgen voeren we dit proces meerdere malen uit. Als u overweegt om RVS te laten walsen, doe dit dan bij Keizers Metaal!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen!

Meer dan RVS walsen

Bij Keizers Metaal kun je niet alleen terecht voor het walsen van RVS, maar ook voor andere materialen zoals staal en aluminium. De mogelijkheden zijn bij ons zeer divers. Zo is het mogelijk om bij ons een buis te laten walsen tot een diameter van 88 inch. De profielwalsen hebben zowel een buis als een hoek als profiel voor het bewerken van het plaatmateriaal. We kunnen de plaatmaterialen walsen in 33’, 42’, 48’, 60’, 76’ en 88’ diameter. Onze specialisten denken gedurende het hele proces met u mee. Zo staan we voor u klaar voor advies in de afmetingen en bij het kiezen van het geschikte materiaal zoals roest vast staal.

RVS walsen door experts

Overige diensten

Naast RVS walsen kunt u ons ook inschakelen voor een aantal andere diensten. Onderstaand hebben we ze voor u op een rijtje gezet.

 • Lassen
 • Kanten
 • Boren en tappen
 • Ontbramen

Door ons unieke machinepark zorgen wij voor een snelle productie en een hoogwaardige kwaliteit voor een eerlijke prijs. Kijk voordat u een order aanlevert altijd goed naar onze aanleverspecificaties. Daarmee voorkomt u verassingen of onnodige fouten in het eindproduct. Voor extra informatie over roest vast staal (RVS) walsen of een andere materiaalsoort verwijzen we u graag naar ons specificatiedocument.

RVS walsen door echte experts

Contact en offerte RVS walsen

Geïnteresseerd in RVS laten walsen door Keizers Metaal? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wilt u ons inschakelen voor één van onze andere diensten? Ook dit is natuurlijk mogelijk. Neem dan gerust contact met ons op zodat wij u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden. Bij Keizers Metaal kunt u altijd terecht. Wij zetten onze kennis in om met u mee te denken en uiteindelijk tot een perfect eindresultaat te komen. Keizers Metaal staat voor u klaar om uw RVS te walsen.

Vragen over RVS Walsen?

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Vragen of meer weten over de mogelijkheden van RVS Walsen? Neem contact op!