Professioneel lasersnijden

Lasersnijden Overijssel

Op zoek naar een partner op het gebied van lasersnijden in Overijssel? Keizers Metaal is dé partij voor al uw lasersnijwerk. Met ons innovatieve machinepark kunnen wij ongeacht de complexe contouren, alles zeer nauwkeurig uitsnijden. Daarnaast hoeft u bij ons niet te kiezen tussen kwantiteit of kwaliteit, wij kunnen beide garanderen! Onze standaard levertijd is 5 werkdagen. Heeft uw project haast? Dan kunt u in overleg een spoedopdracht plaatsen, in overleg komen we samen met u tot een passende levertijd.

Keizers Metaal is gevestigd in Haaksbergen, Overijssel. Naast lasersnijden in Overijssel, kunnen wij nog vele andere metaalbewerkingen uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan kanten, walsen, lassen en ontbramen. Keizers Metaal denkt graag met u mee, wij zijn uw partner voor metaalbewerking.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen!

Buislasersnijden Overijssel

Onze expertise op het gebied van lasersnijden gaat verder dan alleen plaatmateriaal lasersnijden. Wij kunnen namelijk ook buislasersnijden in Overijssel. Met de TRUMPF TruLaser 7000 kunnen wij buis- en kokervormige profielen bewerken. Op deze machine hebben we de mogelijkheid uw profielen 3-dimensionaal te bewerken. Dit komt erop neer dat er bijvoorbeeld scherpe verstekhoeken of schuine gaten gesneden kunnen worden.

Waarom Keizers Metaal voor lasersnijden Twente?

Wij snappen dat het kiezen van een partner voor lasersnijden, met het grote aanbod metaalbewerkingsbedrijven, lastig is. Wanneer u voor Keizers Metaal als lasersnijder Twente kiest, profiteert u van de volgende onderscheidende factoren:

 • Korte levertijden: de standaard levertijd voor lasersnijden Overijssel is slechts 5 werkdagen. In overleg zijn spoedopdrachten mogelijk, daarbij komen we samen tot een passende levertijd.
 • Zeer brede aanleverspecificaties: bij Keizers Metaal kunt u platen laten lasersnijden tot een afmeting van 4000×2000 mm, met een snijbereik tot wel 25 mm. Ook zijn complexe contouren geen probleem bij Keizers Metaal.
 • Efficiënt nesten: wij beschikken over de laatste nesting software en kunnen daardoor uw onderdelen zo efficiënt mogelijk uit een plaat halen. Hierdoor houden we zo min mogelijk restmateriaal over en kunnen we de kosten zo laag mogelijk houden.
 • Kwaliteit, kwantiteit en snelheid: bij Keizers Metaal hoeft u niet te kiezen, wij garanderen dat onze producten snel geleverd worden en zijn voorzien van uitstekende kwaliteit.

Wat kost lasersnijden in Overijssel?

De kosten voor lasersnijden in omgeving Twente zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan materiaalkeuze, aantal oplages en de complexiteit van het ontwerp. Bent u benieuwd naar de kosten voor lasersnijden in Overijssel? Vraag dan direct een offerte aan. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Verzeker kwaliteit

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Lasersnijden Overijssel

  Wilt u meer te weten komen over onze aanpak of wilt u direct met ons in contact komen voor ons gecertificeerd laswerk, vul dan het onderstaande formulier in!