Lasersnijden op grote afmetingen

Onderdeel van de corebusiness van Keizers Metaal is het bewerken van staal en andere metalen. Hieronder vallen dus ook onze werkzaamheden omtrent het lasersnijden van staal op allerlei afmetingen. Deze afmetingen rijken bij ons tot aan 3.980 millimeter bij 1.980 millimeter. Dat betekent dat je bij Keizers Metaal jouw metaal kan laten lasersnijden tot bijna 4 meter bij 2 meter.

Lasersnijden is een bewerkingstechniek die wordt gebruikt om staalplaatmateriaal op afmetingen tot 3.980 x 1.980 millimeter te snijden. Bij deze techniek wordt een laserstraal gebruikt om het materiaal te snijden, wat resulteert in een zeer nauwkeurige en precieze snit. Lasersnijden is een snelle en efficiënte manier om staalplaatmateriaal te bewerken, en het kan worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, van het snijden van vormen en patronen tot het maken van complexe bewerkingen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen!

Lasersnijden en de voordelen van 4 meter x 2 meter

Er zijn verschillende voordelen aan het lasersnijden van staalplaatmateriaal op grote afmetingen, zoals 4 meter x 2 meter:

 1. Meer mogelijkheden: Door het lasersnijden van staalplaatmateriaal op grote afmetingen, kunnen we een grotere projecten aannemen.
 2. Meer flexibiliteit: Door het lasersnijden van staalplaatmateriaal op grote afmetingen kunnen we alle afmetingen tot die maximale afmeting aanleveren voor klanten. Heb je dus plaatmateriaal nodig in een kleinere afmeting, kun je altijd contact opnemen met Keizers Metaal
 3. Hogere kwaliteit: Lasersnijden is een nauwkeurige en precieze bewerkingstechniek, en het kan resulteren in hoge kwaliteit producten, vooral op grote afmetingen. Daarbij zijn er minder ‘losse’ platen nodig. De afwerking van de platen zijn dan uniform.
Lasersnijden 4 meter x 2 meter

Lasersnijden bij Keizers Metaal

De meest prominente reden om bij Keizers Metaal te komen voor het lasersnijden van plaatmateriaal is deels de grootte en flexibiliteit die wij hebben qua afmetingen. Terwijl onze concurrenten beperkt zijn tot lasersnijden van staalplaatmateriaal tot 3.000 x 1.500 mm, biedt ons bedrijf lasersnijdende diensten aan voor staalplaatmateriaal tot 3.980 x 1.980 mm, wat ons in staat stelt om grotere projecten aan te nemen. Daarop aansluitend bieden wij ook onze nabewerkingsmogelijkheden voor platen van die grootte. Zo is het mogelijk bij ons om je plaatmateriaal te kanten en zetten tot aan een afmeting van 3.980 millimeter bij 1.980 millimeter.

Lasersnijden

Contact Keizers Metaal

Neem contact op met de experts van Keizers Metaal voor verder informatie omtrent de mogelijkheden tot het lasersnijden van plaatmateriaal tot wel 4 meter x 2 meter. Daarnaast bieden onze experts inzichten voor elk soort project om je verder te helpen.

Vragen over het lasersnijden op grote afmeting?

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Lasersnijden 4 meter x 2 meter

  Lasersnijden 4 meter x 2 meter

  Vragen over of interesse in het lasersnijden van plaatmateriaal tot 4x2 m? Neem dan contact op!