Professioneel lasersnijden

Lasercutting?

Een van de meest gebruikte techniek voor het snijden van verschillende materialen is lasercutting, ook wel lasersnijden. De voornaamste reden waarom deze bewerkingstechniek erg populair is, is de nauwkeurigheid. Onze machines snijden eenvoudig verschillende contouren uit het materiaal.

Of u nu platen of buizen wilt laten lasersnijden, Keizers Metaal staat voor u klaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen!

Wat is lasercutting?

Lasercutting is een bewerkingstechniek waarbij een laserstraal wordt gebruikt om de gewenste contouren uit een profiel te snijden. De laserstraal verwarmt het materiaal zo sterk dat het volledig smelt of verdampt. Het voordeel van het gebruik van een laserstraal is dat je bijna op elke gewenste plek kan beginnen en dat (bijna) alle vormen/patronen mogelijk zijn.

Lasercutting

Waarom kiezen voor lasercutting?

Het kiezen voor de bewerkingstechniek lasercutting biedt vele voordelen. De belangrijkste voordelen op een rijtje:

 • Grote nauwkeurigheid: met een laserstraal zijn zelfs complexe contouren in dikke materialen mogelijk.
 • Toepasbaar voor veel materiaal soorten: lasercutting is een technologie die bij vele soorten materiaal kan worden toegepast. Veel voorkomende materialen zoals verschillende soorten staal, RVS en aluminium hebben wij altijd op voorraad.
 • Hoge bewerkingssnelheid: in vergelijking met andere bewerkingstechnieken heeft lasercutting een zeer hoge bewerkingssnelheid. Daarom kunnen wij een standaard levertijd van 5 werkdagen realiseren.
 • Nabewerking is niet nodig: de laserstraal zorgt voor super nette en gladde snijranden. Hierdoor is nabewerking eigenlijk niet nodig.
Lasercutting

Ons moderne machinepark

Bij Keizers Metaal beschikken we over een modern machinepark voor het lasersnijden van verschillende materialen. De machines die wij gebruiken voor lasercutting zijn:

 • TRUMPF TruLaser 5040 fiber (snijbed van 4.000 x 2.000 mm)
 • TRUMPF 10kW TruLaser 5030 fiber (snijbed van 3.000 x 1.500 mm)
 • TRUMPF 8kW TruLaser 5030 fiber (enkel staal)
 • TRUMPF TruLaser 3030 CO2 (enkel RVS, snijbed van 3.000 x 1.500 mm)

Lasercutting door Keizers Metaal

Wanneer u kiest voor lasercutting door Keizers Metaal profiteert u van verschillende voordelen. Zo hoeft u bij ons nooit te kiezen tussen kwaliteit en kwantiteit. Wij hebben een standaard levertijd voor lasercutting van 5 werkdagen. In overleg is het ook mogelijk om een spoedopdracht te plaatsen, dan bepalen we samen een passende levertijd. Daarnaast leveren wij enkel producten van uitstekende kwaliteit. Wat ons onderscheidt van andere partijen zijn onze aanleverspecificaties. U kunt bij ons platen laten lasersnijden tot een afmeting van 4.000 x 2.000 mm en we hebben een snijbereik tot wel 25 mm. Kortom Keizers Metaal is dé partij voor lasercutting.

Benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u meer informatie over lasercutting? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard kunt u ook altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een indicatie van de kosten voor lasercutting.

Verzeker kwaliteit

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Lasercutting

  Lasercutting

  Wilt u meer te weten komen over onze aanpak of wilt u direct met ons in contact komen voor ons gecertificeerd laswerk, vul dan het onderstaande formulier in!