Cortenstaal lasersnijden door KeizersMetaal

Cortenstaal lasersnijden

Zoekt u een adres waar u betrouwbaar en snel cortenstaal kunt laten lasersnijden? Schakel dan Keizers Metaal in. Wij bestaan al sinds 1989 en zijn graag uw flexibele partner. Cortenstaal lasersnijden doen we met zeer moderne machines, waar we continu in blijven investeren. Dat in combinatie met onze kennis en slimme software draagt ertoe bij dat onze levertijden kort zijn. Ons doel is om u te ontzorgen en ons motto luidt dan ook: “Wij verkopen geen nee.”

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen bij KeizersMetaal!

Offerte aanvragen!

Platen van cortenstaal lasersnijden

We houden onze levertijden bij het lasersnijden van cortenstaal platen zo kort mogelijk. De standaard levertijd bedraagt 5 dagen, maar we voeren ook spoedopdrachten uit, waardoor de levertijd teruggebracht wordt naar een halve dag. Ook de kosten voor het laseren houden we zo laag mogelijk door orders te combineren gebruik te maken van de laatste nesting software. Daarmee kunnen de benodigde delen zo snel mogelijk uit een plaat halen.

Het snijbereik voor stalen platen is 0,5 tot 25 mm en de maximale afmeting bedraagt 4 x 2 meter. Lasersnijden is dankzij ons machinepark een probleemloze klus. Onze nieuwste machine is de Trumpf Trulaser 5040, die is voorzien van een 10kW Brightline Fiber en CoolLine optie. Dit maakt het mogelijk om kleinere contouren uit te snijden in een dikke plaat.

Cortenstaal lasersnijden in actie

Buizen lasersnijden

U kunt bij ons niet alleen platen van cortenstaal lasersnijden, maar ook buizen. We verwerken buizen met een diameter tot 245 mm en een wandikte tot 10 mm. Het snijden van cortenstaal kent een aantal voordelen ten opzichte van de meer traditionele manier als zagen en boren:

 • Hogere snelheid en nauwkeurigheid
 • Weinig materiaalverlies
 • Weinig nabewerking nodig
 • Nauwkeurige verstekhoeken, dus stabiele verbindingen
 • Lage onderhoudskosten
 • Laag energieverbruik
cortenstaal lasersnijden door experts

Mogelijkheden

Cortenstaal is niet de enige staalsoort die u bij ons kunt laten lasersnijden. Kijk gerust eens bij de diverse soorten staal die we op voorraad hebben. Naast staal werken we overigens ook met RVS, aluminium, zincor en sendzimir. De andere diensten die u naast lasersnijden af kunt nemen zijn:

 • Kanten
 • Walsen
 • Lassen
 • Boren en tappen
 • Ontbramen

Kijk voor u een order aanlevert altijd goed naar onze aanleverspecificaties. Daarmee voorkomt u onnodige fouten in het eindproduct.

Cortenstaal lasersnijden door ervaren en deskundig bedrijf

Contact en offerte

Cortenstaal laten lasersnijden door Keizers Metaal? Vraag dan nu een offerte aan. Voor plaatlaseren kunt u die zelfs al binnen enkele minuten ontvangen. Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact op.

Vragen over cortenstaal lasersnijden?

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Vragen over of interesse in cortenstaal lasersnijden? Neem dan contact op!