Cortenstaal lasersnijden door KeizersMetaal

Cortenstaal lasersnijden

Zoekt u een adres waar u betrouwbaar en snel cortenstaal kunt laten lasersnijden? Dan bent u bij Keizers Metaal op de juiste plek. Wij zijn al jaren partner voor verschillende bedrijven op het gebied van lasersnijden. Cortenstaal lasersnijden doen we met zeer moderne machines, waar we continu in blijven investeren. Dat in combinatie met onze kennis en slimme software draagt ertoe bij dat onze levertijden kort zijn. Ons doel is om u te ontzorgen en ons motto luidt dan ook: “Wij verkopen geen nee.”

Wij zijn graag uw flexibele partner voor cortenstaal lasersnijden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen bij KeizersMetaal!

Offerte aanvragen!

Cortenstaal op maat

We houden onze levertijden bij het laseren van cortenstaal platen zo kort mogelijk. Onze standaard levertijd bedraagt dan ook slechts 5 werkdagen. Heeft uw project haast dan kunnen wij ook een spoedopdracht uitvoeren, samen komen we dan tot een passende levertijd. De kosten voor het cortenstaal op maat houden we zo laag mogelijk door gebruik te maken van de laatste nesting software. We combineren orders en kunnen de benodigde delen zo efficiënt mogelijk uit een plaat halen, hierdoor houden we minder rest materiaal over.

Het snijbereik voor cortenstaal platen is 0,5 tot 25 mm en de maximale afmeting bedraagt 4 x 2 meter. Cortenstaal lasersnijden is dankzij ons machinepark een probleemloze klus. Onze nieuwste machine is de Trumpf Trulaser 5040, die is voorzien van een 10kW Brightline Fiber en CoolLine optie. Dit maakt het mogelijk om kleinere contouren uit te snijden in een dikke plaat.

Cortenstaal lasersnijden in actie

Buizen cortenstaal laseren

U kunt bij ons niet alleen platen van cortenstaal lasersnijden, maar ook buizen cortenstaal laten laseren. We verwerken buizen cortenstaal met een diameter tot 245 mm en een wandikte tot 10 mm. Het cortenstaal lasersnijden kent een aantal voordelen ten opzichte van de meer traditionele manier als zagen en boren:

 • Hogere snelheid en nauwkeurigheid
 • Weinig materiaalverlies
 • Weinig nabewerking nodig
 • Nauwkeurige verstekhoeken, dus stabiele verbindingen
 • Lage onderhoudskosten
 • Laag energieverbruik
cortenstaal lasersnijden door experts

Metaalbewerkingen

Cortenstaal is niet de enige staalsoort die u bij ons kunt laten laseren. Kijk gerust eens bij de diverse soorten staal die we op voorraad hebben. Naast staal werken we overigens ook met RVS, aluminium, zincor en sendzimir. De andere diensten die u naast cortenstaal lasersnijden af kunt nemen zijn:

 • Kanten
 • Walsen
 • Lassen
 • Boren en tappen
 • Ontbramen

Kijk voor u een order aanlevert altijd goed naar onze aanleverspecificaties. Daarmee voorkomt u onnodige fouten in het eindproduct.

Cortenstaal lasersnijden door ervaren en deskundig bedrijf

Cortenstaal op maat door Keizers Metaal

Cortenstaal laten lasersnijden door Keizers Metaal? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Voor plaatlaseren kunt u die zelfs al binnen enkele minuten ontvangen. Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact op, wij vertellen u er graag meer over.

Vragen over cortenstaal lasersnijden?

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Cortenstaal lasersnijden in actie

  Cortenstaal lasersnijden

  Vragen over of interesse in cortenstaal lasersnijden? Neem dan contact op!