Over Steggink Metaal

Steggink Metaal is gevestigd in Oldenzaal en sterk in het buigen en lassen van metaal in flexibele oplages. Erik Luft is directeur van het metaalbedrijf, waar ze voor lange termijn relaties met verschillende opdrachtgevers gaan, die allemaal hun eigen wensen hebben. De uitdaging van Steggink is om mee te denken met de vraag van de klant en deze om te zetten in een realistisch en sterk product. De buig- en lasoplossingen zijn terug te vinden in onder andere frames voor revalidatiefietsen, bakfietsen, rolstoelen, machines voor de foodindustrie en in oplossingen voor de medische wereld.

"
Keizers is een gewaardeerde partner van ons. Ze hebben korte lijnen en denken in oplossingen. Ze komen hun afspraken na, denken goed mee en hebben korte lijnen.
"
Maiko Rademaker, Bedrijfsleider

Een pré op je CV

Het Twentse bedrijf staat verder bekend als erkend leerbedrijf. Veel jongeren worden er opgeleid, die vervolgens bij Steggink blijven of in de regio aan het werk gaan. Maiko vertelt met trots dat Steggink vele lassers in het zadel heeft geholpen. Dit is ontstaan door de oprichter van het bedrijf, die ook leraar was. “Nog steeds leiden we veel mensen op. Als Steggink op je CV staat, dan is dat een pré en weten werkgevers dat je goed kunt lassen.”

Maiko Rademaker

Maiko Rademaker is al meer dan 25 jaar bedrijfsleider bij Steggink Metaal. Hij is trots op het bedrijf, waar in de productie buigmachines, een aantal lasrobots en laswerkplekken staan. Maiko denkt graag over de lange termijn na en gaat bij voorkeur lange termijn relaties aan. Zowel met klanten als toeleveranciers. Zijn stelling luidt: Denk niet op de korte termijn, maar op de lange. Hij zoekt graag samen met zijn collega’s en leveranciers naar verbeterde oplossingen voor klantvragen. “We zijn ook continu bezig met het optimaliseren van de supply chain”, aldus Maiko. Voor die optimale supply chain verzorgt Steggink voor verschillende klanten het voorraadbeheer. Hiervoor beschikt het bedrijf over een goed ingericht magazijn, waarin klantproducten in duidelijk gelabelde bakken zijn opgeslagen.

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Het team

  Ronald Spaanstra

  053 – 2030 172

  Calculatie/Verkoop

  Offerte aanvragen
  Voor elk project de oplossing. Vraag nu je offerte aan en ervaar het zelf!
  Offerte aanvragen