"
Keizers is een betrouwbare partner van Omori Europe. We waarderen het persoonlijke contact, de kwaliteit is goed en ze zijn heel snel.
"
Tom Spelmink, Senior Inkoper

Omori Europe

In 1948 bouwde de heer Shozo Omori in een garage zijn eerste kleine machine. Dit was het begin van de introductie van veel nieuwe machines en innovatieve technologieën. In 2015 werd het Japanse bedrijf Omori aandeelhouder van Selo. Daarmee versterkte het partnerschap, dat in 1980 reeds was aangegaan. Ultramoderne stretchwrappers en flowpackers ontwikkelden zich tot het belangrijkste specialisme voor de voedingssector en de farmaceutische industrie.

Keizers Metaal als partner van Omori Europe

Tom Spelmink werkt al vele jaren bij Omori Europe in Oldenzaal. Zeven jaar was hij Shipping Manager en sinds april 2019 fulltime inkoper. Als inkoper is hij verantwoordelijk voor het selecteren en beoordelen van de toeleveranciers. Tom geeft aan, dat Keizers Metaal naast een groot deel van het plaatwerk en het 3D buislaserwerk ook de samenstellingen voor Omori Europe verzorgt. Periodiek voert hij een leveranciersonderzoek uit. “Keizers Metaal komt er bij dat onderzoek telkens goed uit. We kijken daarbij sterk naar betrouwbaarheid en naar de snelheid van leveren. Die is altijd goed en ze zijn écht snel!”, licht Tom toe.

Open en snel

Tom luistert ook naar de mening van de mensen in de productie en assemblage bij Omori Europe. Die geven aan dat alle onderdelen goed passen, waardoor ze snel kunnen werken. De productie is ook heel tevreden over de wijze van aanleveren: alles is duidelijk gegraveerd, goed gelabeld en voorzien van een overzichtelijke pakbon.

Tom waardeert de openheid en het persoonlijke contact met de werkvoorbereiding bij Keizers Metaal. “Ze kijken mee en beoordelen wat gemaakt moet worden. Als iets niet klopt in het ontwerp, dan koppelen ze dat terug en komen met een advies. Wat ik heel fijn vind, is dat ik er nooit achteraan hoef. Als ik iets besteld heb en een levertijd heb afgesproken, dan weet ik gewoon dat het goed komt.”

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Tom van Keizers Metaal

  Tom Bouwhuis

  053 – 2030 171

  Manager plaatwerk

  Offerte aanvragen
  Jouw ideeën, onze expertise. Start jouw project met een offerte op maat!
  Offerte aanvragen