Over Hissink Machinebouw

Hissink is in 1953 begonnen als een bedrijf in de landbouwmechanisatie en is geleidelijk uitgegroeid tot importeur van verschillende machines. In de afgelopen tien jaar heeft het bedrijf zich ook beziggehouden met machinebouw en tekenwerk, wat resulteerde in een meer professionele werkwijze. Het bedrijf is voornamelijk actief in de groene sector, waaronder hoveniers, gemeentes, loonbedrijven en waterschappen. Hissink Machinebouw BV richt zich op het maken van op maat gemaakte machines en onderdelen, waaronder houtversnipperaars.

"
De samenwerking met Keizers Metaal is voor mij fantastisch. Afspraak is afspraak en de communicatie verloopt vlekkeloos.
"
Harm-Jan Hissink, Directeur

Visie Hissink Machinebouw

De groei in constructiewerk is voortgekomen uit de vraag van de klanten naar verschillende onderdelen. In het begin deden we dit hoofdzakelijk zelf met een combinatie van sleutelen en lassen, maar deze aanpak bleek niet houdbaar omdat we dan verantwoordelijk waren voor te veel verschillende diensten. Daarom hebben we de stap gezet naar machinebouw en we zijn van plan om hierin nog verder te groeien.

“Het is cruciaal om continu te groeien, anders loop je het risico om achteruit te gaan. Ons doel is niet om een enorme machinefabriek te runnen, ik wil graag vasthouden aan onze eigen sfeer en innovatief blijven, zelfs als dat betekent dat we alleen kleine oplages kunnen maken. We staan open voor op maat gemaakte producten, zoals mijn logo ook aangeeft, maar we moeten wel zorgen dat we de juiste balans bewaren. Het is geen probleem als een klant bijvoorbeeld tien batches wil bestellen.”

Samenwerking Hissink Machinebouw en Keizers Metaal

Hissink Machinebouw is bij Keizers Metaal terecht gekomen op aanraden van een bekende. Hoewel Harm-Jan en zijn collega’s ook naar andere leveranciers hebben gekeken, waren zij onder de indruk van de strakke en professionele organisatie van Keizers Metaal. “Het precisiewerk dat Keizers Metaal levert past goed bij ons en sprak ons erg aan. Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking en heb geen enkele reden om ergens anders naartoe te gaan.”

Hissink Machinebouw hecht meer waarde aan kwaliteit dan aan de laagste prijs en de prijs-kwaliteitverhouding bij Keizers Metaal is gewoonweg super. Harm-Jan geeft aan dat Keizers Metaal allemaal professionals in dienst hebben die pure klasse leveren, zoals het omvormen van stalen platen naar de gewenste vorm. De kwaliteit van het lassen en de controle is ook bijzonder goed en als er toch iets misgaat, dan wordt dit altijd goed opgepakt en opgelost. “Ik ben steeds weer onder de indruk van het vakmanschap bij Keizers Metaal!”, licht Harm-Jan toe.

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Het team

  Dennis Meulman

  053 – 2030 176

  Manager constructie

  Offerte aanvragen
  Kwaliteit en vakmanschap verzekerd, vraag jouw offerte aan!
  Offerte aanvragen