> Saamhorigheid “met de groene knuppel, t'rug an't skap” - KeizersMetaal

“Met de groene knuppel, t'rug an't skap”

Saamhorigheid “met de groene knuppel, t’rug an’t skap”.

Je zou haast kunnen zeggen: het symboliseert het DNA van Keizersmetaal.

Doordeweeks gas erop en gaan. Natuurlijk ontstaan er soms in het heetst van de strijd en uit gedrevenheid van de mensen wel ‘ns wat kleine discussies onderling. Maar aan het einde van de week laten we dat achter ons en sluiten we de week af met een “groene knuppel” of een ander drankje in ons eigen café.

Het mooie van werken bij Keizersmetaal is dat we dat met zowel mensen van het kantoor als mensen uit de productie samen doen. Dat is iets wat voor ons ook in het werk vanzelfsprekend is. Over en weer wordt er soms intensief overlegd tussen kantoor en productie, werkend naar oplossingen voor onze klanten. Juist de combinatie van de theorie met de dagelijkse praktijk maakt dat wij vakwerk leveren.

Zoek jij dit ook in jouw werk? Als team in het werk en als team na het werk nog even na kunnen praten aan de bar? Voor zowel onze vacatures als aan onze bar zijn sowieso altijd plaatsen vrij.

We zijn permanent op zoek naar CNC kanters, Werkvoorbereiders en logistieke medewerkers. Interesse? Bel en schuif bij ons aan voor een kennismaking.

Neem contact op met e.euverman@keizersmetaal.nl of j.jansen@keizersmetaal.nl.