> Plaatlaseren | Keizers Metaal | De hoogste kwaliteit

Plaatlaseren

Keizers Metaal heeft jarenlange ervaring met lasersnijden. Uw producten worden probleemloos gesneden met hoge kwaliteit en precisie dankzij onze BrightLine fibers. Werkstukken tot een maximale afmeting 4 x 2 m zijn realiseerbaar. Met de CoolLine optie kunnen we zelfs subtiele contouren in dik constructiestaal voor u verwerken. Dit resulteert in hoogwaardige snijresultaten tot diktes van 25 mm. Naast vlakke platen snijden wij ook diverse platen zoals tranenplaat.

Snijbereik

Staal 0.5 – 25 mm
RVS 0.5 – 20 mm
Aluminium 0.5 – 10 mm

(afwijkende diktes en materialen kunnen we ook voor u verzorgen)

Benieuwd naar de mogelijkheden in Plaatlaseren?

Vraag ons naar de mogelijkheden

Offerte aanvragen

NIEUW: Trumpf TruLaser 5040 fiber met LiftMaster

Onze plaatlaser capaciteit is wederom uitgebreid met een Trumpf laser, ditmaal met de TruLaser 5040. Deze unieke Trulaser is voorzien van een 10kW BrightLine Fiber voor hogere kwaliteit van de contouren bij dikke plaat. De BrightLine Fiber en de CoolLine optie maken het mogelijk om (met hoge snelheid) kleinere contouren uit te snijden in dikke plaat. Het beladen en ontladen gaat volautomatisch met de LiftMaster Compact. Met behulp van de synchroonlader kan de LiftMaster Compact de werkstukken parallel laden en ontladen.

popup plaatlaseren KeizersMetaal Kosten reductie door efficiënt nesten

Kosten reductie door efficiënt nesten We maken gebruik van de laatste nesting software hierdoor kunnen wij delen zo efficiënt mogelijk uit een plaat halen. Door het combineren van meerdere orders worden de kosten zo laag mogelijk voor u gehouden.

crop plaatlaseren Snijden met CoolLine

De Trulaser is voorzien van een BrightLine Fiber voor hogere kwaliteit van de contouren bij dikke plaat. De BrightLine Fiber samen met de CoolLine optie maken het mogelijk om (met hoge snelheid) kleinere contouren uit te snijden in dikke plaat.

klok plaatlaseren Korte levertijden

We proberen om aan de levertijden van de klant te voldoen door ons flexibel op te stellen en mee te denken. Standaard levertijd voor het snijden is 5 werkdagen. Daarnaast is het mogelijk om spoedopdrachten te plaatsen waarbij levertijden van een halve dag gerealiseerd kunnen worden. We denken mee met de klant om tot een goede levertijd te komen. Levertijden voor lasersnijden in combinatie met verdere bewerkingen als kanten, walsen, boren etc. vereisen een langere levertijd en worden in overleg bepaald.

Machinepark

Trumpf TruLaser 5040 fiber

De 10kW TruLaser 5040 fiber overtuigd door zijn hoge bewerkingssnelheid en reproduceerbare, goede werkstukkwaliteit zelfs bij complexe contouren. De BrightLine Fiber en de CoolLine optie maken het mogelijk om (met hoge snelheid) kleinere contouren uit te snijden in dikke plaat. Het beladen en ontladen gaat volautomatisch.

 • De lasersnijmachine heeft een snijbed van 4.000 mm x 2.000 mm
Plaatlaseren en kantbank bij KeizersMetaal

Trumpf TruLaser 5030 fiber

De 8kW TruLaser is voorzien van een BrightLine Fiber voor hogere kwaliteit van de contouren bij dikke plaat. De BrightLine Fiber en de CoolLine optie maken het mogelijk om (met hoge snelheid) kleinere contouren uit te snijden in dikke plaat. Het beladen en ontladen gaat volautomatisch.

 • De lasersnijmachine heeft een snijbed van 3.000 mm x 1.500 mm

Trumpf TruLaser 3030

De 5kW TruLaser 3030 met CO2-laser combineert een hoog vermogen met ongeëvenaarde snijkwaliteiten. De lasersnijmachine snijdt enkel RVS waardoor de kans op verontreiniging minimaal is.

 • De lasersnijmachine heeft met een snijbed van 3.000mm x 1.500 mm

Eenvoudige montage hulpmiddelen

Eenvoudige verbindingen

Uitgebreide verbindingen

Gelede verbindingen

Buisplaat verbindingen

Heeft u een vraag over plaatlaseren?

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Het team

  Ronald Spaanstra

  Calculatie/Verkoop

  Neem voor meer informatie of voor een geheel vrijblijvende offerte contact met ons op via ons contactformulier