Tijdens de bouwvakperiode (week 32, 33, 34) werken wij met een beperkte bezetting. We willen u graag informeren over enkele wijzigingen in onze dienstverlening. Uw begrip en medewerking tijdens deze periode worden zeer gewaardeerd. 

In deze weken kunnen wij helaas geen transportdiensten aanbieden. U bent van harte welkom om uw bestellingen bij onze vestiging af te halen. Hoewel transportdiensten niet standaard mogelijk zijn, staan wij open voor overleg om te onderzoeken of er in sommige gevallen mogelijkheden zijn om extern transport voor u te regelen.

Mochten wij in staat zijn dit te faciliteren, dan zullen  de kosten voor het transport op nacalculatie worden berekend. We verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen, zodat we samen de mogelijkheden en kosten voor transport tijdens de bouwvak kunnen bespreken.

Daarnaast zijn we tijdens deze periode mogelijk beperkt bereikbaar en kan er sprake zijn van langere wachttijden. We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Namens ons hele team wensen wij u een fijne zomer toe!