KeizersMetaal helpt u verder!

Aluminium op staal lassen

Wilt u aluminium op staal lassen? Laat dat maar aan Keizers Metaal over. Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied. U profiteert bij ons van korte levertijden, intelligente software, moderne machines en een uitstekend logistiek beheer. We bieden de klok rond gepersonaliseerde resultaten. Wij staan ​​uw bedrijf graag bij met onze ervaring en expertise op het gebied van plaatwerk en metaalbewerking. Ons doel is om u te ontzorgen en daarom luidt ons motto: “Wij verkopen geen nee!” Keizers Metaal zal voor u aluminium op staal lassen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen!

Over Keizers Metaal

Ons bedrijf is opgericht in 1989 in het nabijgelegen plaatsje St. Isidorishoeve. Onze werken bestonden aanvankelijk uit kleine constructies en sierhekken. In het machinepark is in de loop der jaren geïnvesteerd in met name plaatwerk. Al snel werd duidelijk dat er meer nodig was dan beschikbaar was. Om onze diensten uit te kunnen voeren, is in 2003 besloten om een nieuw pand te bouwen. Ons huidige pand is gelegen op het industrieterrein in Haaksbergen, heeft een totale oppervlakte van 3.600 pleinen en is voorzien van diverse bovenloopkranen.

Jarenlange ervaring plus de toepassing van de nieuwste techniek maakt dat wij een betrouwbare en flexibele partner zijn voor u en uw bedrijf ook om aluminium op staal te lassen.

Aluminium op staal lassen door KeizersMetaal

Aluminium op staal lassen door Keizers Metaal

Naast het feit dat wij aluminium op staal kunnen lassen, bent u ook aan het juiste adres voor het laseren, buigen, walsen en boren van plaatwerk. Alle diensten worden bij ons op één locatie uitgevoerd en gerealiseerd. Hierdoor heeft u geen last van lange levertijden. Keizers Metaal is gecertificeerd volgens de laskwalificatie 3834-2. Dit is de meest uitgebreide certificering van het kwaliteitsborgingssysteem. Alle stappen worden zorgvuldig gecontroleerd van start tot finish. Deze uitgebreide certificering maakt Keizers Metaal dé leverancier voor het lassen van aluminium op staal. Indien gewenst kunnen wij ook lasonderzoeken laten uitvoeren. Voor meer informatie over de verschillende diensten klikt u hier.

Aluminium op staal lassen

Persoonlijke zorg en contact

Dankzij onze kennis en het gebruik van intelligente software en apparatuur bieden wij 24 uur per dag maatwerk. Op deze manier verzorgen wij de gehele productie op een persoonlijke manier en kunnen wij snel hoge kwaliteit leveren tegen een goede prijs.

Bij Keizers Metaal vinden we het belangrijk dat u kwaliteit en persoonlijke begeleiding krijgt.  Heeft u vragen of opmerkingen over aluminium op staal lassen? Dan kunt u altijd contact met een van ons opnemen! Ook voor overige vragen staan wij u graag te hulp.

Aluminium op staal laten lassen

Vragen over Aluminium aan staal lassen?

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bedrijfsnaam*

  KVK-nummer

  Bericht*

  Vragen over aluminium op staal lassen? Neem dan contact op!